Egzozdan Su Gelmesi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Geçen hafta en sonunda yeni egzoz yaptıkqwÇıkışıda epey geniş tuttumqw2-3 gündür yatıyordu makina bugün ilk çalışmadan kısa bir mesafe sonra gaz alayım dedim bir baktım egzozda bir damlama şeklinde sıvı akıyor kokladım koku yok su gibi geldi bana:(contamı yaktık hesabına gereken kontrolleri yaptım ama içime bir kurt düştü yinede:(sonraki km'lerde stop edip arada kontrol ettim kesmişti?Kısacası ilk çalışmada yapıyor sanıyorum varmıdır bir fikriniz:cool:

Soğuk motordan su damlaması normal,birde egzozun içi kurum tutacak daha...

Soğuk motordan su damlaması normal,birde egzozun içi kurum tutacak daha...

Büyüksün Usta içime su serptin bende tam falezlere doğru yola çıkıyordum son bi forma bakayım dedimki iyiki bakmışım yaw:halay

kurum baglayınca gecer:D
araba yattıkca nem yapıyordur onu atıyordur ilk asama
bosuna demiyolar anlalyanın arabalarında rutubet var diye:aytuğ

kurum baglayınca gecer:Daraba yattıkca nem yapıyordur onu atıyordur ilk asamabosuna demiyolar anlalyanın arabalarında rutubet var diye:aytuğ

Antalya'da varda İstanbul'da yokmu yaw:)neyse aman nem olsunda aklıma kötü kötü şeyler geldi bir an:slc

kerem abi senin araba miyadı doldurdu artık sana güzel az km yapmış bakımlı temiz bir megane 2 yakışır.. :eyv

kerem abi senin araba miyadı doldurdu artık sana güzel az km yapmış bakımlı temiz bir megane 2 yakışır.. :eyv
Cıx:cool:Biz bu yola başkoyduk en kralına go agaheheBugün o miyadını dolduran makina bugün özgürlük bulvarında nice ''yenilere'' direksiyon simidi ikram etti(dikiz aynamdan o kadar görebildim:halay)

6ee3c19a.jpg

Geçen gün egzozundan su çıkaran otomobil haberi vermemişmiydin Kerem,o senin aracınmıydı yoksa...:D

Kerem abi benim egzozdan sıcakkende geliyor ama silivri içi ne hikmetse bi damla su eksilme yok :D Burdan Bostancıya gidince su haznenin dibine iniyor. Motoru kırana kadar ellemeyecem. Sonra bomba değişiklikler yapacağız. Takma kafaya alışıyor insan bir süre sonra hehe

Geri