Merhaba arkadaşlar, 2011 model edc dynamique dizel arabada yaklaşık 5 ay önce egzos emisyonu kontrol ettiriniz dedi ve ben çok kafaya takmadim, özel servis birine gittim Dpf temizleyici bir sıvı verdi onu koydum ve izmirden trabzona gittim tam ankaraya girdim ve hata gitti 5 ay sonra bugün tekrar hata verdi, bu sefer yetkili servise gittim pc ye bağladılar ve sonuç husran usta hata olarak enjeksiyon larda sorun yok dedi ve hatayı debriyajdan sildi uyarı hemen kalktı ustan baskı balata debriyaj seti değişecek dedi, arkadaşlar ben bu arabanın baskı balata dinin bittiğine inanmıyorum çünkü arabada çekişten düşme fazla yakıt yakma ve sıyırma sorunu yok, şimdi arkadaşlar pc nin gordugu hata direk baskı balata değişecek anlamına mı gelir ? Başka tuhaf bir şey olmasın ne bilim yani başına gelen varsa bir yardımci olsun ya, yani belki debriyaj baskı balata sistemi öncesi başka bir şey olabilir mi ? Birde yazilim güncelleme baskı balata noktası tanıtma vs yani illa degiscekmi vallahi 6 bin lira ya satarım daha iyi