Hadi geçmiş olsun toprağm bizimde keyfimiz yerine geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun kardeşim sevindim sorununun hallolduğuna Ben sana daha önceki mesajlarda da yazmıştım "sadece üst kapak conta değişimi ile işi halledeceksin demedi deme.." diyeArkadaşlar arabayı yaptırdım. Ustayla birlikte motor üst kapağını söktük. Üst kapak contası incelmiş sıfıra sıfır olmuş. O contanın aynısından bulamadık. Renault orjinal yedek parça servisinden 55 TL karşılığında yapıştırıcı sipariş ettik. Sıvı conta tarzı birşey sanırım. Bahsettiğim conta kapağıyla birlikte satılıyordu 1190 tl istediler almadık. Orjinal triger setini ve bujilerini de aldık. 3 tırnak performans buji MADE IN FRANCE Hava filtresi,polen filtresi, yağ filtresi ve motor yağı komple değişti. Rolanti boğazı mı öyle birşey dedi usta onuda temizledik. V kayışına 110 tl istediler çok pahalı bulduk. Sadece onu yan sanayi alıyoruz. Tüm bunlar bana 600 liraya mâl oldu. Çok mutluyum. birkaç saat sonra arabam gelecek