Efsane motor F7R beni çok korkuttu

Geçmiş olsun Bünyamin kardeşim anladığım kadarıyla sorunun çok büyütülecek bi sorun değil arkadaşlarında dediği gibi çok büyük ihtimalle kulbutor contandan sızan yağ bujilerin haznesine doluyo büjilerin üstündeki yağ neden tekletsin demişsin ama orda biriken yağ elektiriğin dağılmasına neden oluyo bu nedenlede sağlıklı ateşleme olmadığından aracın tekliyor

Benim tavsiyem öncelikle kulbutor contanı değiş orjinali 120 tl idi eğer buji haznesinde yağ birikimi hala devam ediyosa sibapların orda bi conta daha vardı yine hazneye yağ sızarsa oradan sızar en son üst kapak contana baktırırsın yani sornun çözümünü aşağıdan yukarı değilde üstten aşağıya doğru aramak daha mantıklı ve eminim inşallah sorunun çözülecektir şunuda belirteyim sıvı conta vb. veya yan sanayi ürünler işini görmeyecektir elinden geldiğince orjinal parçalar kullanmaya çalış

Herşey biz insanlar için kardeşim dünya malı için canını bu kadar sıkmana gerek yok ama F7r sevgiside biliyorum bambaşkadır :)

Geçmiş olsun Bünyamin kardeşim anladığım kadarıyla sorunun çok büyütülecek bi sorun değil arkadaşlarında dediği gibi çok büyük ihtimalle kulbutor contandan sızan yağ bujilerin haznesine doluyo büjilerin üstündeki yağ neden tekletsin demişsin ama orda biriken yağ elektiriğin dağılmasına neden oluyo bu nedenlede sağlıklı ateşleme olmadığından aracın tekliyor

Benim tavsiyem öncelikle kulbutor contanı değiş orjinali 120 tl idi eğer buji haznesinde yağ birikimi hala devam ediyosa sibapların orda bi conta daha vardı yine hazneye yağ sızarsa oradan sızar en son üst kapak contana baktırırsın yani sornun çözümünü aşağıdan yukarı değilde üstten aşağıya doğru aramak daha mantıklı ve eminim inşallah sorunun çözülecektir şunuda belirteyim sıvı conta vb. veya yan sanayi ürünler işini görmeyecektir elinden geldiğince orjinal parçalar kullanmaya çalış

Herşey biz insanlar için kardeşim dünya malı için canını bu kadar sıkmana gerek yok ama F7r sevgiside biliyorum bambaşkadır :)

evet ustadan yorum gelmiş...bize dinlemek düşer.

Doğrudur hemşerim:) Haftaya tutup kolundan doktora götürcem arabayı. O zamana kadar da kötü şeyler düşünmüyorum artık:)

evet ustadan yorum gelmiş...bize dinlemek düşer.
Arkadaşlar arabayı yaptırdım. Ustayla birlikte motor üst kapağını söktük. Üst kapak contası incelmiş sıfıra sıfır olmuş. O contanın aynısından bulamadık. Renault orjinal yedek parça servisinden 55 TL karşılığında yapıştırıcı sipariş ettik. Sıvı conta tarzı birşey sanırım. Bahsettiğim conta kapağıyla birlikte satılıyordu 1190 tl istediler almadık. Orjinal triger setini ve bujilerini de aldık. 3 tırnak performans buji MADE IN FRANCE :) Hava filtresi,polen filtresi, yağ filtresi ve motor yağı komple değişti. Rolanti boğazı mı öyle birşey dedi usta onuda temizledik. V kayışına 110 tl istediler çok pahalı bulduk. Sadece onu yan sanayi alıyoruz. Tüm bunlar bana 600 liraya mâl oldu. Çok mutluyum. birkaç saat sonra arabam gelecek

Hayırlı olsun kardeşim.

Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim. Herşeyin bir çözümü varmış demekki :)

Bende çok sevindim, kortuğunuz gibi çıkmaması harika, netice haberini de bekliyoruz.

Haydi geçmiş olsun. Allah tekrarını nasip etmesin ki sende bu sıkıntıları tekrar yaşama. Çok sıkıntı ettin be kardeşim. En baştan beri söylüyoruz bu kadar büyütme diye. Tekrar geçmiş olsun Allah güle güle binmek nasip etsinqw

Geçmiş olsun ...

geçmiş olsun sevindim. böyle şeyler sıkıntı verir insana. güle güle kullan

Geri