Garanti olmadıgından deneyemedim [emoji51]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garanti ile bir alakası yok ki arabayı kullanım şeklinizi değiştireceksiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garanti olmadıgından deneyemedim [emoji51]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Å?imdi bu güne kadarki tespitlerimi yazıyorum arkadaÅŸlar araçlarımız en azından benimki edc kavrama noktasını otomatik ayarlıyor bundan artık kesinlikle eminim çünkü benim aracım ÅŸimdi yaÄŸ gibi oldu kalkış pürüzsüz peki bunu nasıl yaptım
Bu sistem tıpkı yakıt ortalaması gibi sürekli anlık kavrama noktası tespiti yapıyor fakat bunların bir ortalamasını alıp ona göre hareket ediyor yani yakıttan örnek verirsek anlık yakıtım bir anda 20 litreye çıkabilir ama ortalama yakıtı çok etkilemez ya onun gibi ama sürekli kavrama noktasinı kaydıracak ÅŸekilde kullanıyorsam o zaman kavrama bozuluyor yani kalkışta kafa atma 2 ye geçerken titreme gibi
Å?i.di gelelim ayara ben ben kavrama noktası tanıtımı yapmaya çalışırken kavrama noktası hafızası silindi ve yenisini tanıtamadım bilmediÄŸim için o yüzden benimki kolay yerine geldi araçları 1 viteste ve geri viteste ilk hareketi yaparken kesinlikle gaz vermeyin bu kavrama noktası ayarını bozuyor 1 vites kavraması bozulursa ilk kalkışta kafa atma olayları baÅŸlıyor geri vites kavraması bozulursa 2 ye atarken titreme meydana geliyor bildiÄŸiniz gibi bu araçlarda iki ÅŸanzıman var tek vitesler 135 birinci kavrqmaya baÄŸlı çift vitesler ve geri 246R ikinci kavramaya baÄŸlı evi veya iÅŸ yeri dik yerlerde olanların ayarlarınin bozulması muhtemel arabayı çalıştırınca gaz vermeden kavrama yapmasını beklememiz gerekiyor ama dik bir yere park ettiysen mecburen gaza basıyosun ve bu sürekli olunca kavrama noktası bozuluyor tamamen kendi tespitimdir herhangi bir yerden yardım yada bilgi alamadım zaten edc için öyle korkutuyorlar ki sanırsın uzay mekiÄŸi parçası halbuki çok basit bir sistem ÅŸanzıman bir tarafta kavrama grubu bir tarafta kavrama grubunda iç içe takılmış iki tane baskı balata var bir çatalbve servo motorda bunları yönetiyor okuduÄŸunuz için teÅŸekkürler iyi sürüÅŸler