Risk güncelleme yarım kalırsa edc beyni kullanılmaz hale gelebilir demiştim ama bir iki üst mesajda konuştuk bu konuyu yaptırın aracın sorunu nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Risk güncelleme yarım kalırsa edc beyni kullanılmaz hale gelebilir demiştim ama bir iki üst mesajda konuştuk bu konuyu yaptırın aracın sorunu nedir
Merhaba konu ölmüş galiba ama ben yine dünkü tecrübemi yazayım burda bulunsun dün sanayideydim fluence e bakım yaptırdım servisteki ustamla konuşurken şanzıman kavrama falan bende cihaz var istersen kurcala dedi renault clip diye bi cihaz benim gözler parladı tamam dedim bakım bitince taktık cihazı nerden yapılacağını gösterdi bana şanzıman grubu öğretme işlemi diye bi bölüm var arabayı çalıştırdım usta dediki ben bilmiyorum hiç yapmadım dikkatli ol elimizde kalmasın dedi yau dedim yazılım değil mi en fazla servise götürür bi yazılım attırırız düzelir neyse başladım vitesi p ye al kavrama noktasını tanıt işlemler yavaş ileliyo araştırmalarıma göre ileri geri 1_2 metre gideceğiz olay bitecek vitesi p al yazdı usta kaçtı devam dedim bekle bekle sonra kavrama noktasını tanıt dedi ne yapacağımı bilemedim d ye aldım freni bıraktım bekledim yürümedi araba bilgisayar hata verdi 3 komut yapılamadı başarısız dedi yazılımdan çıktı sonra bi araba dışarı çıkacaktı benim araba yürümediği için itekledik arabayı stop ettim bi sigara içtim terlemeye başladım tekrar çalıştırdım geri taktım sarsıntılı kalktı oh dedim çekici parasından kurtulduk sonra defalaarca denedim ama başarılı olamadım en son denememden sonra geri vites çalışmadı çok gaz verince yürüdü ama çok güçlükle gitti ileri aldım sarsıntılı kalkış yaptı ama çok salladı bilgisayarı söktüm götürdüm içeri bıraktım arabaya bindim biraz dolaştım bütün vitesler sarsıntılı geçiyor sonra düz bi yere durdum bir ileri bir geri defalarca gittim geldim kavrama düzelmeye başladı ve en son iyice kullanılabilir bi hale geldi bende bıraktım öylece eve geldim otopark a girdim manevra yaparken gayet iyiydi kavrama anladımki bu şanzıman otomatik kvarama noktasını kendi ayarlıyo şartlar oluşunca benim haberim olmasada şartlar uygun olunca kavrama noktası otomatik ayarlanıyo zaten bilgisayarda öğretmeye başlarken sadece yeni kavrama takılmış araçlarda yapılmalı diye not vardı şimdi normal aracım demekki kavrama noktası kayması benim yanlış kullanımımdan kaynaklanıyor diye düşündüm durum budur yani böyle bir işlem var ama yapamadım bilenler varsa tekrar deneyebiliriz