Arkadaşlar bugün servisteydim ve bahsedilen edc güncellemesinin gerekliliğini sordum. Herhangi bir sorununuz yoksa gerek yok dendi. Bilginize.
evet aynı arkadaşlar şanzımanda en ufak bir problem olduğunda napacağını bilmeyip aynen Aykut arkadaşımızdaki gibi 1-2 yok şuda olabilir deyip 3-4 parça değiştirenler, araba,şanzıman adeta deneme tahtasına döndürenler.
beyler bu şanzıman sadece Renault tarafından kullanılmıyor farkıdnasınız değilmi? hani ford,citroen,peugeot,volvo bunların hepside bunu kullanıyor, biraz renaulta takılmayın diğer forumdakilerde ,diğer markalarda neler yaşamış,neyi nasıl çözmüş okuyun derim.
ayrıca istediğiniz güncelleme değil bunu 3500 üncü kez yazıyorum, güncelleme sizin aracınızda var olan yazılıma ek bir farklılık çıktı ise yüklenen yazılımdır arkadaşlar.
yani varya yorumlar komedi,
istediğiniz kavrama noktasının yeniden tanıtım yapılması ve ister gerek ister değil yapılması her türlü faydalı buna emin olabilirsiniz.
artık sorun var,problem var ozaman yapalım denilecek nokta zaten tedavisi kalmayan nokta yani diyorum ya duyduğum en aptalca yorumlar.
arkadaşlar bu adamlar 2012-2013 yılı boyunca bizim bagaj kapağımızda gelen sese badem yağı süren arkadaşlar yani emin olun arkasında çok teknik ve mühendislik aramayın derim ama karar yine sizin, artık onca anlatmaya rağmen halen bazı arkadaşlar bildiğini okuyacak besbelli ve açıkçası o notka bana der geçerim diyecek başka bir şey yok.
Renault çok tecrübeli olsaydı şikayetvar.comda sahibinden.comdaki edcli araç sayısı kadar şikayet olmazdı.
yapılan işlemler sonuçsuz kaldı çözemediler vs yazılmazdı.
işi bilen çözen ustalar var, çokta mantıkta gerekmiyor zaten ama emin olun o yerin adı Renault yada mais değil