Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Cihazı biliyorum. Mavi jack w-r girişidir.
kolega 35 hocam bendede sony cdx-g1100u teyp var arkada 3.5 mm mavi jak var fakat wr olduguna dair hiç bir bilgi bulamadım bide siz yardımcı olsanız

http://hizliresim.com/mLMEk2 teyp bu
mLMEk2.jpg
[/URL][/IMG]

Aparat olmadan direksiyon kumandanızı kullanamazsınız. Aparatı ben yapıyorum. Megane2 nin model yılı nedir? cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız sevinirim. Burada mesaj kalabalıklığı olmasın. Selamlar.
Sony DSX-A200UI Megabass özellikli USB/MP3 Çalar Oto Teyp aldım.Kutusunda direksiyon işareti var.Yani teybi taktığımızda direksiyon kumandası çalışır mı.Yoksa aparat mı almam gerekiyor.Aparatı nereden temin edebilirim .teşekkürler.... MEGANE 2

Mrba kolega.ilk basta sony ve pioner teybe yaptiginizi soylemistiniz.sonra baska markalarda eklendi.son cikan teyplerde alpine olsun pioner olsun arkasinda wr girisi olanlari biliyosaniz aktarabilirmisiniz.arabam2005 megane2 yeni teyp almak istiyorum.yeni modellerde ve duble din teyplerde bu ozellik varmi

Sürekli olarak geliştirme çalışmalarım devam ettiğinden her geçen gün kontrol ettiğim marka sayısı artmaktadır.Bir çok double din cihazda da bu özellik vardır.
Mrba kolega.ilk basta sony ve pioner teybe yaptiginizi soylemistiniz.sonra baska markalarda eklendi.son cikan teyplerde alpine olsun pioner olsun arkasinda wr girisi olanlari biliyosaniz aktarabilirmisiniz.arabam2005 megane2 yeni teyp almak istiyorum.yeni modellerde ve duble din teyplerde bu ozellik varmi

kolega35 . hocam araç 2005 megane 2 , teyp sony cdx-g1150u . Benim öğrenmek istediğim gönderdiğiniz aparatı takarken, sarı renkli kumanda soketine kabloları nasıl birleştirecez 6 adet kabloyu soketten sökmek gerekiyormu orjinalin bozulmasını istemiyorum çünkü, önceki yorumlarda soketteki kabloları ayırın felan demişsiniz yada ben yanlış anlamış olabilirim, kısaca açıklık getirirmisiniz ,birde kumandadan şarkıyı ileri geri alabiliyoruz değilmi? aklımdaki soru işaretleri gitmeden sipariş vermek istemiyorum ,şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Aparatın bağlantısı sarı soketten değil aracın göğüslüğü üzerindeki bilgi ekranından yapılıyor. Kumanda kolu ile şarkı atlatma,klasör değiştirme işlemleri yapılabiliyor.Selamlar.
kolega35 . hocam araç 2005 megane 2 , teyp sony cdx-g1150u . Benim öğrenmek istediğim gönderdiğiniz aparatı takarken, sarı renkli kumanda soketine kabloları nasıl birleştirecez 6 adet kabloyu soketten sökmek gerekiyormu orjinalin bozulmasını istemiyorum çünkü, önceki yorumlarda soketteki kabloları ayırın felan demişsiniz yada ben yanlış anlamış olabilirim, kısaca açıklık getirirmisiniz ,birde kumandadan şarkıyı ileri geri alabiliyoruz değilmi? aklımdaki soru işaretleri gitmeden sipariş vermek istemiyorum ,şimdiden teşekkürler.

herkese merhaba bende 1998 safran var sony marka teyipde var W&R cikisida var direksiyondan gelen 5 yada 6 renkl' kabloda var sizde uygun modul varmi engin bey

İstediğiniz aparatı yaparım. Soketinizde 6 adet kablo var. Bakın bakalm soketteki 6 kablo arasında beyaz renkli kablo var mı? Selamlar.
herkese merhaba bende 1998 safran var sony marka teyipde var W&R cikisida var direksiyondan gelen 5 yada 6 renkl' kabloda var sizde uygun modul varmi engin bey

Geri