Değerini bilmedikleri Rsi toplama çabalarım..

Kaputu Orjinali İle Değiştirmek Gerek :eyv

Kaputu Orjinali İle Değiştirmek Gerek :eyv

Tam olarak aldığım günden itibaren kafamı kurcalayan tek sorun kaputu değiştirip değiştirmemek :( kaput değişirse satarken ne gibi bir sıkıntısı olur bunun çelişkisi içerisindeyim.

Allah uzun yıllar boyunca keyifle binmeyi nasip etsin inşallah. Ne kaçar o bıcırık var ya:eyv

Teşekkür ederim Utku bey amin cümlemize. Kaçmasına iyi kaçıyor evet =) dışarıdan bakıldığında hiç düşünülmediği kadar performanslı.

maşallah kardeşim güzel araç rabbim kaza bela vermesin foruma üye oldum olalı araç alma isteğim daha da bir arttı :D

maşallah kardeşim güzel araç rabbim kaza bela vermesin foruma üye oldum olalı araç alma isteğim daha da bir arttı :D
Teşekkür ederim İnşallah Allah gönlünüze göre bir araç verir kısa zamanda =)

Tam olarak aldığım günden itibaren kafamı kurcalayan tek sorun kaputu değiştirip değiştirmemek :( kaput değişirse satarken ne gibi bir sıkıntısı olur bunun çelişkisi içerisindeyim.

Şuan'ki Halinin Resimlerini Gösterdiğinizde, Alıcıda Anlayacaktır Zaten, Anlamazsa Zaten Satmayın o Adama Boş Verin :)

Emeğine sağlık kardeşim...:eyv

Şuan'ki Halinin Resimlerini Gösterdiğinizde, Alıcıda Anlayacaktır Zaten, Anlamazsa Zaten Satmayın o Adama Boş Verin :)

Aracın orjinal kaputu üzerinden oynama yapılmış değişeni yok aracın. değiştirme taraftarı da değilim sadece kaput uzatmayı iptal ettirmeyi düşünüyorum.

Geri