geçmiş olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi aynısı bende oldu gıderken stop etti marş basıyor normal ama gır gır gır çalışmıyordu elektirikçi geldi elini alta attı bi sensöre dokundu araba hemen aldı k4m motor bendekide sendekıde böyle bir problemdir abi sensör hava filtresinin kutusunun alt taraflarında tam tarif edemiyorum ama elektirikçine orayı söyle hemen halleder umarım yardımcı olabilmişimdirArkadaslar babam bugun konya merkezden gelirken koye 15 km kala araba yolda giderken aniden stop etmis babam aradi arabanin basina elektrikci getirdim bujilerde hic atesleme yok araba mars basiyor ceviriyor herhangi bi anormallik yok immo kaynakli olabilir diye orj anahtariylada denedim gene calismadi ... Durduk yere neden stop eder arac !? Cekici cagirdim merkeze 100 km uzaktaym cekici yolda ben arabada bekliyorum
Tamirci o sensoru tarif etti buldum bastim gene olmadi baakalim 225 TL kurtariciya bayildik yarin insAllah cabuk hallolurabi aynısı bende oldu gıderken stop etti marş basıyor normal ama gır gır gır çalışmıyordu elektirikçi geldi elini alta attı bi sensöre dokundu araba hemen aldı k4m motor bendekide sendekıde böyle bir problemdir abi sensör hava filtresinin kutusunun alt taraflarında tam tarif edemiyorum ama elektirikçine orayı söyle hemen halleder umarım yardımcı olabilmişimdir
Parayi ayarlicaz lastikciye yarin bi gorusme yapalim haberlesiriz..jantlar senide şu parayı bi belirlesek
vardir herseyde bi hayir insAllah basit biseydir sabah ayrintilari yazarim burayaGeçmiş olsun bi anda stop edip bir daha çalışmadıysa sensör sorunu gibi sanki temassızlık yada oksitlenme durumu var İnşallah büyük masraf cıkarmaz kazasız belasız
Geçmiş olsun kardeşim aynı şey arkadaşımın opelinde başımıza geldi.(1997 vectra 2.0 CD) Beyin gitmiş dediler çıkma beyin bulup halletmiştik.