Kolay gelsin tatsız durum umarım çok üzmeden çözülür problem....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cihanbeyli tarafı diyelm konyadada genelde selcukludayımKonyanın neresindensin kardeşim.
lafta kalmasın bak pazarlıgı foruma dokmeyelimfiyat belli gökhan ayıp ediyon gökhan ya ayarlarız bişeyler
bastım ona basmasınada gene calısmadı :Ssizin arabalarda cliolardaki gibi motorun içinde kırmızı bir buton varmı sok kaptoru deniyor
ona bir basın ve soketinin tam gectigine emin olun
o degilse ateslemede yoksa manyetik kaptor olabilir
insALLAH..Kolay gelsin tatsız durum umarım çok üzmeden çözülür problem....
Cihanbeyli tarafı diyelm konyadada genelde selcukludayım
Ben de Beyşehirliyim. kayınpederler babamlar da selçuklu da oturuyor.Şimdi gerçi Doğu görevimi yapıyorum . neyse memnun oldum.
su anda selcuklu fatih mahallesindeymCihanbeyli tarafı diyelm konyadada genelde selcukludayım
Ben de Beyşehirliyim. kayınpederler babamlar da selçuklu da oturuyor.Şimdi gerçi Doğu görevimi yapıyorum . neyse memnun oldum.
su anda selcuklu fatih mahallesindeym
Bizimkiler Akşemsetindeler. Sağ salim bitirebilirsem seneye yazın şarktan dönüşte nasip olursa konyaya geleceğim inşallah
Haziran ayi gibi konyada bi rfc bulusmasi planliyorum gelebilsen keskeBizimkiler Akşemsetindeler. Sağ salim bitirebilirsem seneye yazın şarktan dönüşte nasip olursa konyaya geleceğim inşallah
geçmiş olsun gökhan, sabah ola hayrola inşallah sıkıntı küçük bir arızadır
Haziran ayi gibi konyada bi rfc bulusmasi planliyorum gelebilsen keske
Çok isterdim ama Ağustos dan önce gelebileceğimi zannetmiyorum.Ramazan bayramında gelmeyi planlıyorum.Ama denk gelirse de neden olmasın.
Hayirlisi bakalim ...Çok isterdim ama Ağustos dan önce gelebileceğimi zannetmiyorum.Ramazan bayramında gelmeyi planlıyorum.Ama denk gelirse de neden olmasın.