Coupe'ye egzos düşünüyorum, ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cumartesi sabahtan çadırı kuralım sanayıye bende gelırım:):)egzostun sesını dinlerken saleplerimizide yudumlarız:)hemen biri konu açsın sessiz egzos buluşması diye:)

Ehhehe dur bi emre önce kesinleştirelim ;) Bütçeyi bi kolaçan etmem lazım önce :D

o zaman haydi RFC pamuk eller cebe Bam coupeye egzos kampanyasını başlatıyorum...:D

o zaman haydi RFC pamuk eller cebe Bam coupeye egzos kampanyasını başlatıyorum...:D

vay kardeşiiimmmm ağzından bal damlıyor...:bravo

Bu arada hakatten böyle bişey yapsak mı ki? Her ay birine belli bir miktarda para toplayıp bişeyler yaptıralım...altın günü hesabı, reno günü hehe

Cumartesi günü toplanıyomuyuz sanayide ? :D

vay kardeşiiimmmm ağzından bal damlıyor...:bravo

Bu arada hakatten böyle bişey yapsak mı ki? Her ay birine belli bir miktarda para toplayıp bişeyler yaptıralım...altın günü hesabı, reno günü hehe

bi banka hesabı açalım hesap numarasıyla herkez oraya atsın parayı hehe

tamamdır o zaman ahanda şundan istiyorum :D:D:D

Gerçi bunu taksam ben arka tamponu geri takmam yerine, sanat eseri mübarek...

Yuhhh abi biraz mütevazi olalım yaaaaaa:) önümüzdeki ay gün bende olsun beyler ahanda bunları istiyorum
1968_Pontiac_Firebird.jpg

13240572.jpg

291720110809112240178.jpg

bende favori egzoz sesi videomu koyayım , boyle bi arabam olsa sesi her an içimde hissedebileceğim cinsten güzel bir egzoz sistemi yaptırırdım heralde :)

Yuhhh abi biraz mütevazi olalım yaaaaaa:) önümüzdeki ay gün bende olsun beyler ahanda bunları istiyorum
13240572.jpg

Zuhahuaha Emre olm diyelim parayı topladık bunu nerden bulacaz, piyasası nasıl ki bunların hehe hehehehe

murat abi az ses ckaran eksoz var bitanesi bende :) ama hiç zevk vermio ortalıgı yırtması lazım :D

Geri