Coupe'ye egzos düşünüyorum, ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zuhahuaha Emre olm diyelim parayı topladık bunu nerden bulacaz, piyasası nasıl ki bunların hehe hehehehe

ahah :D olm ne adamsın hehe
piyasayı coupeyle yapıcan panpa, egzozsun sesini duyan tüm kızlar coupenin içine atlar zaten :D

murat abi az ses ckaran eksoz var bitanesi bende :) ama hiç zevk vermio ortalıgı yırtması lazım :D

Ne var ki sende özgün? Kumandalı mı?Olmadı bi bakarız...fikir verir...

ahah :D olm ne adamsın hehe
piyasayı coupeyle yapıcan panpa, egzozsun sesini duyan tüm kızlar coupenin içine atlar zaten :D

ahaha tamam ama dikkatli binsinler döşemeyi çizmesinler...

Valla ben bilmem abicim gün olursa bunu isterim piyasasıda yok gibi bişi :) öyle vanaymış düğmeymiş sessiz sakınmış derdi yok ay parçası gibi yaaaaaa:D

son ütücü murat, itinayla kafa ütülenir :D n'oldu olm egzoz, sesin çıkmıo hehe

Sana tavsiyem Remus yada supersprint al biraz pahalı ama deydiğini görürsün ben remus kullandım yaklaşık bi sene, uzun yok yapıyosan düşünme ses çekilmez oluyo bi tak bi sök yaparısın bnm gibi oda bosa masraf, hesapladğımda egzoz parasını geçmişti taktırıp çkarma parası :D
ben remus kullandım ses konusunda fikrin olsun diye video ekliyorum 51mm düz boru ve son susturucu ile tadına doyamazsın :)(video da düz boru yok kat iptali var orta susturucu yerinde duruyo)
Tavsiyem çift koyma coupede hiç güzel durmuyo. ist de isen poliside dert etme yanından geçerken bilerek basmazsan sorun olmaz 1 sene kullandım gördüğümde boşa alıp yanlarından geçtim sıkıntı olmadı.

Performans açısından çok bişi bekleme komple sistem olmadğı için çok etki etmez ama sn fark edersin tabi bide çıkardığı sese aldanıyosun ama değer.

Son düzenleme:
Geri