Coupe'ye egzos düşünüyorum, ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bagırmasın çift kazanlı çift susturuculu olsun murat.

Kafa ütüsü günceli :D
Murat abi sessiz eksoz yok takarsın 2 haftaya geri sökersin sana bana gelcek iş değil bu eksoz işi :D

Kafa ütüsü günceli :D
Murat abi sessiz eksoz yok takarsın 2 haftaya geri sökersin sana bana gelcek iş değil bu eksoz işi :D
Paraya kıyacak kumandalı takacak,kafa kuş olacak (:

bende carub var sendekı kat bendede var onu taktırdım ve orta susturucuda var abi. sılencer varken az ses cıkıo acınca ıyı bagırıo :) katı ıptal edersen vtec acıo :)

abi magnetflow, megan racing, otto spec carbon yada titanyum bunların sesi performansı harika ya da hks hipower öneririm hepsi silencrlı model bunların kumandalı değil yani performansının artışını çok rahat hissedersin

en güzeli kumandalı cırt cort mis :D

bende dsnuorum valla egzos abı konuya aboneyım:)

konuya noktayı koyuyorum arkadaşım benden sonra kimse msj yazmasın sanayi tipi basıyorum düğmeye az bağırtlak.basıyorum düğmeye gürül gürül renault 12 mucizesi coupeyede gider fluenceyede alayına gider bi düğmede iş biter heheperformans desen o biçim marka takıntısı yapmayın sanayide neler var neler bitane cam düğmesi,bitane silecek motoruyla mucizeler yaratır :)
benimkinin örneği en fazla 200 liraya iş biter ucunada orjınal başlığı kaynatmışımki kafa hepten kuş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-elektrikli-egzos-vanasi-her-araca-uygundur/detay/

a
ha buda video:)

Son düzenleme:
Geri