cilo3 otantik hb 1.2 benzinli 2012, sevdiğim özellikleri çok haliyle bu fiyata göre bu özellikler ve görünümde, güvenlikte bir araç bulmak zor.
(+)direksiyonun hafifliği, dış görünüşü, sanırım eski modellerinde olmayan ya da bazı modellerde, bagaj ve torpido aydınlatması. ne istanbul'da sorun yaratacak kadar geniş, ne de kendimi diğer araçların yanında böcek gibi hissettirecek kadar küçük, kararında boyutları var. tabii ki bilinçli olarak seçmiştim ancak beyaz renginin kir götürmesi ayrı bir güzellik
e bir de yakıt olayı var, ama sıkışık trafikte fabrika verilerini beklememek lazım, adım adım gidilen yolla çevreyolundan ya da sahilden açık yolda gidiş çok fark ettiriyor.
vites uyarısı, en ekonomik kullanımı sağlıyormuş, sonradan anladım.
el freni sesli uyarısı, yarı çekili kalabiliyor konumundan dolayı, bu özellik var iyi ki.
(-) el freni koltuktan çok aşağıda kalıyor, zaman zaman yarım çekili kalabiliyor ama sesli uyarısı var allahtan.
tavanı alçak gibi geliyor sanki engebeli yerden geçerken başım tavana değecek gibi hissediyorum. tabii tavan-koltuk mesafesi demek daha doğru sanırım.
aynalarda ısıtma olmaması, ileride kısmet olur da clio eskidiğinde değiştirirsem kesinlikle bu özelliğe dikkat edeceğim.