clio3 dikiz aynası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun...

geçmiş olsun, aynanın orjınalı gıbı geniş açılı olmasına dıkkat et

bnde sokak arasında makasa girerken taksiye çakmıştım :D 26 tl idi sadece cam :D

Evet bugün degistirdim 25tl diskler falan bitikti onları hallettim bilye balata derken 630tl cik bir masraf cıktı :) halil emminin tavsiyesi üzerine kampanalarıda sarıya boyattım önümüzdeki ayda yay takıcaz bakalım ufaktan başlayalım artık :)degerli yardımlarınız icin saolun

Büyük geçmiş olsun aynen arkadaşların dediği gibi ayna için servise gitmeye gerek yok bence de sanayide cüzi bir rakama halledilir diye düşünüyorum.

Evet bugün degistirdim 25tl diskler falan bitikti onları hallettim bilye balata derken 630tl cik bir masraf cıktı :) halil emminin tavsiyesi üzerine kampanalarıda sarıya boyattım önümüzdeki ayda yay takıcaz bakalım ufaktan başlayalım artık :)degerli yardımlarınız icin saolun
Bakım iyidir özellikle fren aksamını aksatmamak lazım:eyv Ne zaman tavsiye ettim yaw:D hani nerde resimler...

Bakım iyidir özellikle fren aksamını aksatmamak lazım:eyv Ne zaman tavsiye ettim yaw:D hani nerde resimler...
yüklicem abi yarın çorlu buluşmasında etmiştin ya eyvahlar olsun bu yoksa yaşlılık belirtilerimi :)

Geri