Merakla bekliyorum epoxyi ilk olarak sürüp fiber kumaşı üzerine mi yapıştırıyıyorsun?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen oyle yapıyorum epoxy sürdükten 30-45 dk sonra karbon kuması üzerine seriyorumMerakla bekliyorum epoxyi ilk olarak sürüp fiber kumaşı üzerine mi yapıştırıyıyorsun?
aynen oyle yapıyorum epoxy sürdükten 30-45 dk sonra karbon kuması üzerine seriyorum
Est. ne kusuruAnladım... Peki son birşey kusura bakma Kumaşı yapıştırdıktan sonra 1 kat epoxy daha atıp kuruduktan sonra zımpara atıyorsun... Daha sonra 1 kat daha atıp sticker yapıştırmışsın ben sticker yapıştırmayacağım için direk 3 kat epoxy sürüp tekrar kuruduktan sonra bir zımpara daha yaptıktan sonra 2 kat vernik mi atıcam ve bitecek?
Est. ne kusuru
kuması yapıstırdıktan sonra yaklasık 4-5 saat beklemen lazımkı kumaş iyice yapışsın
kademe kademe 2-3 saat aralarla zımparalayarak 3 kat epoxy sürmelisin ama zımpara için iyice kurumasını beklemelisin mındar olmasın
toplamda isteğe göre 4 kat epoxy sonrası en son 400-800-1200-2000 numara zımpara atıldıktan sonra 2 kat vernik atılması lazımkı yüzey pürüzsüz ve camsı bir görüntü alsın
bu işlerin maliyeti falan nedir malzeme teymini nasıl olucak canım çekti bende yapmak istiyorum
1000mm X 300mm carbon kumaş kargosu dahil 150TL civarı
500gr epoxy kargosu dahil 100TL civarı
en küçük ve gramajı az olarak bu şekilde alabiliyorsuunuz maliyetler aşşağı yukarı böyle
türkiyede bulamazmıyız acaba