ellerine sağlık kanka harbiden çok güzel olmuş bu arada kanka CNC tezgahında kim çalışıyor sen devamlı araba üstündesin kovulcan işten sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elimden geldiği kadar yaptım valla daha evvelde yapıyordum daha ince ayrıntılarıda keşfettimkocaman bir " OHAA" diyorum. Bu işin ticaretine başlamalısınız kesinlikle. Elinize sağlık konuyu sessiz sessiz en başından beri takip ediyorum ama bu kadar güzel yapabileceğinizi tahmin etmemiştim açıkcası. Cidden ticaretine başlayın derim.....
saolasın dostum eywellerine sağlık kanka harbiden çok güzel olmuş bu arada kanka CNC tezgahında kim çalışıyor sen devamlı araba üstündesin kovulcan işten sonunda
elime yüklü malzeme geldi alper abi ufaktan yapmaya başladım 3-4 aya hepsı biter mrs içinde girişirizSerkan çok kaliteli olmuşlar, ellerine sağlık. Megane sektörüne de girelim
Gerçekten çok iyi benimde aracımın yan aynaları folyo kaplı bu tarz bir işlem olsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum... Bence de bu işi sen ticarete dök Ellerine sağlık uğraş isteyen bir iş fakat bir kaç sorum olacak;
-Bu fiber malzemeyi nasıl temin ettin ve adı ne olarak geçiyor?
-Bu epoxy dediğin nedir?
-Aracımın yan aynalarına uygulamak istesem yapacağım işlemler ne olmalı sırasıyla?
Teşekkürler şimdiden
- Malzemeyi ingiltereden bir firmadan aldım
- Epoxy dediğimiz sıvı verniğin daha yoğunu gibi bir kompozittir akışkan bir sarı sıvısı var ölçülerde karışım sonrası donan ve camsı bir yüzey elde edilen bir kompozittir
- Sadece kapakları yapıcam diyorsan 300gr kadar epoxy ve 0.5m2 kadarda carbon kumaşa ihtiyacınız vardır yaklaşık olarak
yapımı biraz zahmetli ve zaman alıcı birşeydir birazda el becerisi gerekli tabiki
işlem sırasıda konunun ilk sayfasına dönerseniz detaylı bir şekilde anlatılıyor
yakın zamanda kapı cıtalarınada bu işlemi yapıcam zaman buldukça konuyu takip ederseniz dahada fazla detaylı anlatım olucak
Teşekkür ederim ilgine
Peki bu carbon kumaşı nereden temin edebilirim?