çok çok iyi bir icat tebrik ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha sonradan aracın elektrik veya elektronik aksamına herhangi bir zararı olurmu bu modülün ? siz uzun dönem testi yaptınızmı sattığınız ürün için ? , eğer herhangi bir sıkıntı olmaz ben kefilim ürünüme diyorsanız ben almak istiyorum bundan
Bitmedi mi daha bu seyahatler bekliyorum hala...Cevap gecikmesi için kusura bakmayın, bu aralar sürekli seyahatteyim - çok yoğunum.
Sonradan kısa ya da uzun vadede aracın elektrik aksamına zarar vermez, ben kendi aracımda kullanıyorum zaten.
Diğer mesajlarımda da yazdığım gibi can-bus iletişim sistemli araçlarda dahi arıza ışığı yakmayacak ve mevcut sisteme hiçbir zarar vermeyecek şekilde tasarım yaptım.
Diğer çalışmalarım gibi bunun da elbette sonuna dek arkasındayım, müsterih olun
Görüşmek üzere...
Cevap gecikmesi için kusura bakmayın, bu aralar sürekli seyahatteyim - çok yoğunum.
Sonradan kısa ya da uzun vadede aracın elektrik aksamına zarar vermez, ben kendi aracımda kullanıyorum zaten.
Diğer mesajlarımda da yazdığım gibi can-bus iletişim sistemli araçlarda dahi arıza ışığı yakmayacak ve mevcut sisteme hiçbir zarar vermeyecek şekilde tasarım yaptım.
Görüşmek üzere...
Bitmedi mi daha bu seyahatler bekliyorum hala...
çok güzel bi modül tebrik ederim abi bu modül araç içine mi yoksa kaput içine mi monte ediliyor.
Cevap gecikmesi için kusura bakmayın, bu aralar sürekli seyahatteyim - çok yoğunum.
Görüşmek üzere...
tamamdır dostum özelden numaranı yollarmısın bir adet almak istiyorum