6 Şub 2012 #21 TAYF Tayfun DİLMEN, T.C. Vatandaşı Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 432 Tepkime puanı 0 Puanları 0 efecelebi' Alıntı: Elbette, görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... birkaç gün içinde sizinle iletişime geçeceğim
efecelebi' Alıntı: Elbette, görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... birkaç gün içinde sizinle iletişime geçeceğim
6 Şub 2012 #22 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 TAYF' Alıntı: birkaç gün içinde sizinle iletişime geçeceğim Genişletmek için tıkla ... Tayfun hiç beklemeden al taktır ben taktırdım çok memnunum...
TAYF' Alıntı: birkaç gün içinde sizinle iletişime geçeceğim Genişletmek için tıkla ... Tayfun hiç beklemeden al taktır ben taktırdım çok memnunum...
7 Şub 2012 #23 efecelebi Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Nis 2011 Mesajlar 262 Tepkime puanı 0 Puanları 0 TAYF' Alıntı: birkaç gün içinde sizinle iletişime geçeceğim Genişletmek için tıkla ... Ok, bekleyeceğim, teşekkürler speedmann' Alıntı: Tayfun hiç beklemeden al taktır ben taktırdım çok memnunum... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Halil abi Eksik olma
TAYF' Alıntı: birkaç gün içinde sizinle iletişime geçeceğim Genişletmek için tıkla ... Ok, bekleyeceğim, teşekkürler speedmann' Alıntı: Tayfun hiç beklemeden al taktır ben taktırdım çok memnunum... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Halil abi Eksik olma
7 Şub 2012 #24 TAYF Tayfun DİLMEN, T.C. Vatandaşı Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 432 Tepkime puanı 0 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Tayfun hiç beklemeden al taktır ben taktırdım çok memnunum... Genişletmek için tıkla ... alıcam abi kesin kararlıyımda bızım parton maaşı vermedı daha
speedmann' Alıntı: Tayfun hiç beklemeden al taktır ben taktırdım çok memnunum... Genişletmek için tıkla ... alıcam abi kesin kararlıyımda bızım parton maaşı vermedı daha