Clio IV American Park Yapımı??

Degmezzzzz yaptirma arkadasim bisey olucak sonra 50 tllik alet sana acicak 3000 tl masraf

Degmezzzzz yaptirma arkadasim bisey olucak sonra 50 tllik alet sana acicak 3000 tl masraf
Bu konuda bildiğiniz ispatlı bir emsal varsa bizde bilgilenmek isteriz :)

Clio 4 e Amerikan park yaptıran başka bir arkadaşımızın konusunu görmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayın :)

http://www.renaultfanclub.com/renau...-jn-2844-clio-iv-american-park-uygulamas.html

yasin arkadaşımdan park modülünü almış ve montajını kendim yapmış bulunmaktayım. gerçekten çok hoş güzel oldu. sıradan aksesuarcılarda satılan modüllerle uzaktan yakından hiç alakası yok. gerçekten 10 numara bir alet araç şimdi daha bir hoş oldu:halay

yasin arkadaşımdan park modülünü almış ve montajını kendim yapmış bulunmaktayım. gerçekten çok hoş güzel oldu. sıradan aksesuarcılarda satılan modüllerle uzaktan yakından hiç alakası yok. gerçekten 10 numara bir alet araç şimdi daha bir hoş oldu:halay

Bende aynı modülden kullanıyorum gerçekten çok iyi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende aynı modülden kullanıyorum gerçekten çok iyi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aracımı satacağım zaman kesinlikle aracımdan sökeceğim aletlerden biri olacak :)

Son düzenleme:
Montajı kendiniz mi yaptınız nasıl oldu birkaç örnek resim görebilir miyiz ?

Montajını kendim yaptım yanliz tek basıma oldugum için resim cekemedim. Cok basit bir montajı var

​Hayırlı olsun amerikan park bambaşka bir hava katıyor.:eyv

Aldiginiz modulu tarif eden bir konu vardi onu bulamiyorum gosterebilir misiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri