Clio 4 Yakıt tüketimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Numb7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim araçta 2014 model dci edc 345 kmde ortalama yakıt 5.6 ve 5.6 nın altına ne yaptıysam indiremedim !!!

Aynen abi. Agresifliği seviyor anladığım kadarıyla 0 olduğu için sakin kullanmak istiyorum ama yakıt böyle devam ederse. toplayıp mahalleyi top speed e çıkıcam hehehehehehe

sen yinede sakin sakin kullanmaya devam et, gör bak yakıt nasıl güzelleşecek:eyv

benim araçta 2014 model dci edc 345 kmde ortalama yakıt 5.6 ve 5.6 nın altına ne yaptıysam indiremedim !!!

yolun başında senin motor, rodaj döneminde çok yakar. 6-7 bin km leri görünce en verimli dönemini yakalar dci

hoopp dedik abi işin içine dCi girerse bende girerim 6.4 ortalamayla geziyoruz 30 kuruşa tekabül ediyor :D benzinli mi dizel mi belli değil zamdan sonra =P
vallahı ortalığı karıstırırım Dci de benım uzerıme yakan yok bıkere :D geceb ay kı ortalama bu aykı 7,6 -7,8 arası :D
eQzXZy.jpg
[/URL][/IMG]

vallahı ortalığı karıstırırım Dci de benım uzerıme yakan yok bıkere :D geceb ay kı ortalama bu aykı 7,6 -7,8 arası :D

Maşallah. hehe

eQzXZy.jpg
[/URL][/IMG]

şimdi en fazla yakan yarışımı yapacağız hehe hehe aman aman ALLAH korusun :D :D kısa zamanda ortalamanıın düşmesi dileğiyle :) kullanıma daha dikkat daha nazik sağ ayağa dikkat ederek :D

Pazar günü 100 lıralık benzin attım. tüm verileri 0 ladım. Yenibosna Starcity/Atatürk havalanından sabiha gökçene tem üzerinden 30-40dk da gittim:cool: . Sürekli makaslı nadir 120km altına düştüm:cool:. ortalama hızım 140-160 arasında değişti. Araba 6kişi+bagaj+klima total de 150 km yol yaptım ve eve geri döndüğümde ortalama 6,7lt/100km idi hayrete düştüm .

hey maşallah :D :D nazar değmesin :masallah araba genç arabası diyemidir nedir o zaman hızlı kullanacan clio yu arkadaş :D :D

Ben o yazdiklarini yapınca ortalama 8.9 oluyor: ) kıymetini bil arabanın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

clio 4 dizel otomatik uzun yol yakıt değerlim eco mod kapalı ve hız sabitleyici açık ( 95 km/h )

Geri