benim araçta 2014 model dci edc 345 kmde ortalama yakıt 5.6 ve 5.6 nın altına ne yaptıysam indiremedim !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen abi. Agresifliği seviyor anladığım kadarıyla 0 olduğu için sakin kullanmak istiyorum ama yakıt böyle devam ederse. toplayıp mahalleyi top speed e çıkıcam hehehehehehe
benim araçta 2014 model dci edc 345 kmde ortalama yakıt 5.6 ve 5.6 nın altına ne yaptıysam indiremedim !!!
vallahı ortalığı karıstırırım Dci de benım uzerıme yakan yok bıkere geceb ay kı ortalama bu aykı 7,6 -7,8 arasıhoopp dedik abi işin içine dCi girerse bende girerim 6.4 ortalamayla geziyoruz 30 kuruşa tekabül ediyor benzinli mi dizel mi belli değil zamdan sonra =P
vallahı ortalığı karıstırırım Dci de benım uzerıme yakan yok bıkere geceb ay kı ortalama bu aykı 7,6 -7,8 arası
vallahı ortalığı karıstırırım Dci de benım uzerıme yakan yok bıkere geceb ay kı ortalama bu aykı 7,6 -7,8 arası
[/URL][/IMG]
Pazar günü 100 lıralık benzin attım. tüm verileri 0 ladım. Yenibosna Starcity/Atatürk havalanından sabiha gökçene tem üzerinden 30-40dk da gittim . Sürekli makaslı nadir 120km altına düştüm. ortalama hızım 140-160 arasında değişti. Araba 6kişi+bagaj+klima total de 150 km yol yaptım ve eve geri döndüğümde ortalama 6,7lt/100km idi hayrete düştüm .
hey maşallah nazar değmesin araba genç arabası diyemidir nedir o zaman hızlı kullanacan clio yu arkadaş