Cumadan beri dayanamadım sürekli dip gaz dolandım ortalama 13lt ye kadar çıktı
clio4 liğinde şampiyonluğun en güçlü adayısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumadan beri dayanamadım sürekli dip gaz dolandım ortalama 13lt ye kadar çıktı
clio4 liğinde şampiyonluğun en güçlü adayısın
Dip gazla valla 9.5 ortalamayı geçememiştim helal olsun
Merhabalar,
Aracımı alalı bugün tam bir hafta oluyor. Şuan 170 km de. Sürekli agresif kullanmama rahmen bu aracımda 170km yaptım 3000 deviri 1 kez ya geçtim ya geçmedim. Eco mod açık sürekli vites değiştir uyarılarına uyuyorum. Genelde 2000-2500 geçmeden vites attırıyorum.
Dün akşam bir ortalamaya bakayım dedım 10.4/100km . Forumdan biri demişti sen 10 litre yakarsın diye hadi canım demiştim ama. Şimdi bu değerler ile BMW mi alsaydım ya diye soru işareti kalıyor aklımda ilk 1000 km sonrasında düşer mi bu değer yada ne yapmalıyım?
Not : TCe 900cc 90hp
bencede çok yakıyor araç 2000 motor gibi şaka bi yana normalde şehir içi 7 litre yakması lazım hadi geçtim agresif ol 8 lt olsun ama sakın halde 10 lt ise hızli halını düşünemiyorum acaba yakıt aldıktan sonra göstergeleri sıfırlıyomusun sıfırlamadıysan oda çok gösterebilir veya yakıt bitmeden üstüne yakıt ilave edersen oda aynı şekilde yüksek gösterir aracım sport toure şehir içi en fazla 7.1 lt sakın kullanım ise 6,5 lt kadar düştü şuan araç 6000 km de 1,2 benzinli joy son dicemde
yakıtın etkiside olabilir niye dicen ben hep opetten aldım şehıriçi ortalamam 7 lt altın düşmedi sonra Shell geçtim 6,4 lt 6,5 lt kadar düştü ortlamam
Hafta sonu 100 liralık benzin attım tüm değerleri 0 ladım agresifliğin dibine vurdum. 150km yol yaptım ortalama evin önüne geldiğimde 6,7lt idi Şuanda 400km de
harıka olmuş daha ne olsun işte bu değerleri yakalaman güzel güle güle kullan
Pazar günü 100 lıralık benzin attım. tüm verileri 0 ladım. Yenibosna Starcity/Atatürk havalanından sabiha gökçene tem üzerinden 30-40dk da gittim . Sürekli makaslı nadir 120km altına düştüm. ortalama hızım 140-160 arasında değişti. Araba 6kişi+bagaj+klima total de 150 km yol yaptım ve eve geri döndüğümde ortalama 6,7lt/100km idi hayrete düştüm .
Araba 6kişi+bagaj+klima total de 150 km yol yaptım ve eve geri döndüğümde ortalama 6,7lt/100km idi hayrete düştüm .
6.7 lt lokum gibi değer. senin araç hafifliği sevmiyor kardeş. 8 kişi olursan biraz daha düşmesin