Forumda ilk defa benden çok yaktıran dci sahibi görüyorum
Bir dakika o rekor bende 1.5 dci EDC var bende su an 6.3 ortalama araç 2.300 kmde Bir türlü düşüremedim gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda ilk defa benden çok yaktıran dci sahibi görüyorum
Bir dakika o rekor bende 1.5 dci EDC var bende su an 6.3 ortalama araç 2.300 kmde Bir türlü düşüremedim gitti
edc nin yakıt tüketimi fazla diye biliyorum ama o motorun clio yu rahat rahat taşıamsı lazım ama daha araçta yeni 5 bin 10 binden sonra düşmesi muhtemeldir kullanım tarzına dikkat et
Araçlarımız aynı hocam ama sizin yakıt değerleriniz benim araca göre yüksek. Yalnız şöyle bir fark var ben aracı 2. el olarak satın aldım. Aldığımda araç 44 bin km de idi. Bu kadar fark olmaması gerektiğini düşünüyorum ama vaktiniz var ise içinizi rahatlatması açısından servise göstermenizin faydası olacaktır diye düşünüyorum.
servise gitmeden önce bir deneme yapabilirsiniz. sonrakii yolculuğunuzda (yağmursuz bir gün) otobana çıkınca ortalamayı sıfırlayın ve 80-90 km arasında seyir yapın şayet ortalama 4 üstündeyse servise gidin. tahminim rüzgar şiddetli değilse 3.5-3.7
servise gitmeden önce bir deneme yapabilirsiniz. sonrakii yolculuğunuzda (yağmursuz bir gün) otobana çıkınca ortalamayı sıfırlayın ve 80-90 km arasında seyir yapın şayet ortalama 4 üstündeyse servise gidin. tahminim rüzgar şiddetli değilse 3.5-3.7
Cumadan beri dayanamadım sürekli dip gaz dolandım ortalama 13lt ye kadar çıktı
bu arada depomu henüz hiç fullemedim, bununla alakası olabilir mi?
bu mesajınızdan sonra Sakarya dönüşü birazda acelem vardı o yüzden 80-90 değil ama 110-120 arası geldim. Yakıt tüketimi 4.7 idi, bu veri sanırım normal ama şehir içi hala 6.8