Clio 4 yakıt tüketimi hakkında düşünceleriniz.??

Merhaba,

Şu bilmem kaç km yapmazsan dizel almak saçma falan düşüncesini bir türlü anlayamıyorum!
Satarken de benzinli fiyatına satmıyorsun ki zaten!
Yakıttan dolayı ettiğin kar da cebinde kalıyor.

o düşüncenin temeli 1.5 dizelin vergisi çok kasko ve sigortası çok bakım masrafı çok ve tabi 1.2 benzinli ile arsında 10 tl var neden o 10 tlyi kişi başka yatırım aracında değerlendirmesin ben ayda 300-400 km yapıyorum benim için çok gereksiz dizel kendisini zaten 6-7 yılda amorti edecek 6-7 yılda aynı araç kullanamıcam için amortide olmucak o yüzden az km yapanlar çok gereksiz yılda 15 bin üstü yapanlar almalı

0.9 Tce kullanıcılarına bir sorum olucak, 5. vites 90 km hızda hangi devirde seyrediliyor?

1619 km yol yaptım geldim. 79 lt yakıt tüketmişim akdenize doğru inerken ortalamam epey düşmüştü rakım azaldığı için:D dönüşte torosları tırmanmak tekrar yükseltti ortalamayı 0 dan 1650 rakıma tırmanıyorsunuz sonuçta :eyvvarış noktasında ortalama 4.8 i gösteriyordu. ortalama hızda 55 km/h olarak geçiyor yol bilgisayarında

ortalama ne yakmış oluyorum bu durumda hesaplayabilecek var mı?

Şaka yapıyorsun değil mi :loll

Yanlis hesaplamadiysam benzinli arac ise 22 kurus dizel ise 18 kurus

bendede aynı 1.2 75ibeygir joy var.7800 km de 1 yıllık bakımını 15 gün önce Konya Çelik motorda yaptırdıktan sonra şehir içi ortalama 5,9- 6 litreye düştü.Bakımdan önce 7-7.1 arasındaydı.

aracım 1.2 edc 120bg. 450km deyim.ortalama 9-10 larda şehir içi.basmıyorum da ama fena yakyo.inşallah rodajdandır.8 sene dizel kullandım 10lt leri görünce içim sızladı.7.5 litrelere düşse tamam da böyle giderse satarım gibime geliyo

Geri