Clio 4 te LPG

parası olan için hem dizel alması hemde bol keseden konuşması kolay.

dize araç ile bizim lpg taktırıpda eleştirildiğimiz araçlar arasında 10.000 tl fark var.

dizelin bakımları daha masraflı. dizelin motoru yüksek vergisi yüksek.

ayrıca sıfır arabaya binmek dizel alanlar gibi 30 tl verip bizimde hakkımız. başka seçeneğimiz yoksa gider benzinli alırız kimseyi ilgilendirmez.

benzin dayanmış 5 tlye lpg 2.5 tl.

bütün bu farklar düşünülünce takılıyor lpg.

:bravo ÇOK HAKLISIN ÇOOK :eyv

Lpg candır can. 1.6 16V aracım lpgde şehiriçi 76 tl lik lpg ile 350 km gidiyor hemde basmayım falan diye kasmadan.

Yeni araç alan arkadaşların lpgsi de araçları da hayırlı olsun

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haklısın abi ama bizede dediler yılda 10bin km zor yapıyorsanız dizel almayin diye zamanında uzun süre binince arabaya 6-7 sene gibi dizel almakta yarar var :)
ben 6 ayda 14 bin km yaptım ne taktırmıcam lpg ki

Arkadaslar 0 araclarda belirttiginiz gibi dizel farki oldukca yuksek. Tabi senelik vergi farkida cabasi. Tum bu etkenleri dusunurseniz 1.2 benzinli mi yoksa biraz daha ekleyip 0.9 benzinli mi diye almak mantikli diye dusunuyor insan benim gibi.. Ben turbo olmasi ve aradaki fiyat farkini cok yol yapip kisa surede cikaririm dusuncesiyle 0.9 u tercih ettim. Araci henuz teslim almadim ama kullandikca yakit degerleri ve yorumlarimi paylasacagim.

aracınız hayırlı olsun

Sakinnnnnnnnn:cool:

Arkadaşlar 2'nizde gereksiz polemiğe giriyor ve boşuna kalp kırıyorsunuz lütfen normal bir şekilde devam edelim hiç gereği yok bu atışmanın uzatılmamasını!önemle rica ediyorum her 2'nizdenderoadfox

bi kaç gündür yoktum neler olmuş burda. yazılanlarıda göremiyorum:)

bu arada lpg de aracımın nekadar yaktığını test ettim değerleri paylaşmak istedim.

sabah ve akşam trafiği yüksek devirli kullanım ile, aracı shellden fulledim toplam 106 km yol yaptım tekrar fulledim. 21,65 tl. ye doldu. 21,65/106= 0,20 tl. yaktı. sakin ve trafiğin az olduğu yerlerde dahada düşeceği kanısındayım.

Taktırmak isteyen taktırır herkesin düşüncesine saygı duymak zorundayız yanlız bu araçlar zaten yakıt tüketiminde en son teknolojiye sahipler.

Geri