Clio 4 1.2 75bg LPG Taktırdık

Merhaba. Bugün araca lpg taktırdık cangas marka 5 6 saat srdü montaj 32 litrekik uzun silindir tank kodurduk performansta çok az hissedilmicek kadar düşüş oldu şehir içinde hissetmek zor uzun yol yapmadım ama çok zorlanacağını sanmam ufak bi dokundum gaza 100 120 çıkıyor sıkıntı yok. bugün fulledim 2.70 den shelden aldım 90 95 civarı bişi aldı. 100 km sonra tekrar fullicem. nekadar yaktığınıda söylerim aklında soru olan varsa sorabilir çekinmeden yardımcı olurum. Bagaj altı simit için 200 lira istedi vermedim uzun silindir taktırdım.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Simit Tank hakkında bilgi verebilir misiniz? Ruhsata işlenebilecek miydi, dışarıdan mı monte edeceklerdi bilginiz var mı?

Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Simit Tank hakkında bilgi verebilir misiniz? Ruhsata işlenebilecek miydi, dışarıdan mı monte edeceklerdi bilginiz var mı?

Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Simit tank dışarıda Stepne altta olduğu için ona uygun bişiler uyduruyolar muhafaza vardır illaki. Ruhsata işletebilen emsaller var mı bilmiyorum bikaç yerde okumuştum var diyolardı ama kesin bi bilgi değil.

Çok araştırtım , ruhsata işleten duymadım.Lakin kanun aracın dolu ağırlığı ile yerden yülsekliği ölüçüldüğünde 20 cm den aşağı olmayacak diyor.

Teşekkür ederim. Simit tank dışarıda Stepne altta olduğu için ona uygun bişiler uyduruyolar muhafaza vardır illaki. Ruhsata işletebilen emsaller var mı bilmiyorum bikaç yerde okumuştum var diyolardı ama kesin bi bilgi değil.

bugün bir LPG ustasına sordum sanayide. bir kere tüp tankını aşağıya taktığını, ancak muayeneden döndüğü için tekrar sökmek zorunda kaldıklarını. bu gibi durumlar yüksek olması sebebiyle sadece jeep tarzı arabalarda yapıldığını ifade etti.
Tüvtürk yer yer farklı uygulamalara gidebildiğini akıldan çıkartmadan edindiğim bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bagaj dışına takmayı çok istiyordum ama olmayacak sanırım.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bagaj dışına takmayı çok istiyordum ama olmayacak sanırım.

bagaj dışına taktığınızda uzun yola çıkacağınız zaman stepneyide yanınıza almak isticeksiniz bu sefer bagaj yine küçülecek ben bu yüzden ince silindir tank seçtim diğeride olabilir tabi. Her halükarda bagajdan feragat etmek gerekiyor...

Ben bu hafta 1,4 Symbol aracıma Atiker bağlattım.Sızdırmazlıkta çok inceliyorlar ve mevzuatta değişim var belgelerden sızdırmazlıktan geçemedim yeniden düzenlediler.İlaveten Hortumlarda Montaj firması ek koruma olsun diye spiral ilave etmiş söktürdüler.Neyseki Sızdırmazlıkta başka bir şey çıkmadı.Vizede 2 hafif kusurla sorunsuz geçti arabada başka bir olumsuzluk yazmadılar.Vizede Gelen LPG li araçların çoğu vizeden geçemiyor ve istenilenleri yaptırıp sızdırmazlığa girmek durumunda kalıyorlar.LPG hesabı için Benzin tüketimini 1,2 ile çarparak hesaplamak gerekiyormuş.Ben 90 tl lik lpg aldım şu an 430 km deyim ve depoda halen Lpg var bakalım kaç km yapacak...
İlaveten depoda 3/1 benzin var ve hep bu oranı koruyacağım çok yerden duydum ve okudum Benzin otomatiğini korumak için Yakıt deposunda 1/4 altına düşmemek gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Kaç aydır kullaniyorum yalan söykeyecek halim yok. Dener bakarsin.

Geri