Clio 4 Renk Tercihiniz ?

Senin Clio4 Rengin Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Anket kapatılmış .
erkek adam renkli araca binmez dermişim :D tamam tamam kızmayın şakaydı.

siyahı tek geçerim.

Renault-Clio-4-Custom-black.jpg

ON numara tek geçiyorum :)
Olgun adam genç yaşayan stili :)

takdırdıktan sonra fotoğrafını çeker eklerim. beyaz araba da krom cam çıtası güzel duracak mı durmayacak mı emin değilim ama taktırcam yine de sipariş geçtim çünkü vazgeçmek olmaz :)
kırmızı araba olsa eminim daha çok yakışacaktı.

inşallah güzel olur içinize siner... Ama normal şartlarda beyaz araca benim görüşüm nikelaj gitmiyor...

"5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun" demişler :)

Arabam beyaz ama Kırmızı çok yakışıyor bu arabaya.. Arabam beyaz olduğu için beyaz a oy verdim :)

bugün arabama kapı çıtası ve kapı eşiği krom kaplama takılacak.. bakalım nasıl olacak..

her modele yakışan özel bir renk vardır ama bende beyazcıyım:)
hayırlı olsun yeni ekipmanlarınız :eyv

​Ben olsam kırmızı yada mavi alırdım TRAKYA'lı olduğumuz belli olsun beaa :D

beyaz ya da gri dedim bende :eyv

Önceliğim beyaz, sonra siyah.

Bence en atarlı görüneni kırmızı ama bakımı zor. Allah korusun ama en ufak bir boya ihtiyacı olduğunda genelde yetkili servisler bile tonu tutturmakta zorlanıyor çünkü boyanın rengi yıllar içinde güneşten ister istemez açılıyor. Ayrıca ben nazara inanırım, kırmızı çok dikkat çekiyor milletin gözü kalıyor üstünde. 4 sene kırmızı araba kullandım bilirim ;) Ben şahsen beyazını aldım, arabanın hatlarını diğer bütün renklerden daha iyi gösteriyor ve temizlemesi çok kolay kir belli etmiyor, yazın da güneşten en az etkilenen renk. Siyahını da gördüm bizim mahallede bi tane siyah var, onun da toz toprak çamurdan araba çok kötü görünüyordu ve yeni clionun kendine has çizgileri hiç belli olmuyor. Kısaca en gösterişlisi kırmızı, en kullanışlısı beyaz, hiç tavsiye etmeyeceğim siyah. Tabi ki zevker ve RENKLER tartışılmaz :)

Bence en atarlı görüneni kırmızı ama bakımı zor. Allah korusun ama en ufak bir boya ihtiyacı olduğunda genelde yetkili servisler bile tonu tutturmakta zorlanıyor çünkü boyanın rengi yıllar içinde güneşten ister istemez açılıyor. Ayrıca ben nazara inanırım, kırmızı çok dikkat çekiyor milletin gözü kalıyor üstünde. 4 sene kırmızı araba kullandım bilirim ;) Ben şahsen beyazını aldım, arabanın hatlarını diğer bütün renklerden daha iyi gösteriyor ve temizlemesi çok kolay kir belli etmiyor, yazın da güneşten en az etkilenen renk. Siyahını da gördüm bizim mahallede bi tane siyah var, onun da toz toprak çamurdan araba çok kötü görünüyordu ve yeni clionun kendine has çizgileri hiç belli olmuyor. Kısaca en gösterişlisi kırmızı, en kullanışlısı beyaz, hiç tavsiye etmeyeceğim siyah. Tabi ki zevker ve RENKLER tartışılmaz :)
sizi öncelikle tanışma odasında tanıyabilir miyiz ? RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI

Geri