Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

bilgisayara usb yi taktığınızda program vasıtasıyla içinde yüklü olan diğer şeyleri silebilirsiniz. türkçe haricinde bir sürü şey var .. romence portekiz polonya gibi.. sadece Türkçe olanları güncellerseniz aracınıza gittiğinizde tak diye güncelleme yapacam tamam mı diye sorduğunu göreceksiniz :)

hocam peki aynaları içerden kapattıniz sonra çıktınız araçtan kapıları da kilitlediniz geri yeniden kapıları açtığınızda aynaları açıyor mu kendi ? Ama otomatik kapatma da olsaymis keşke yine de hayırlı olsun tam donanımlı gelmiş aracınız

Aynı işlemleri tekrarladım ve oldu güncel haritayı yüklemiş durumdayım.

Haritanın detayları çok iyi poi noktları güncel ve nerdeyse herşeyi gösteriyor.En saçma ücra sokaklar dahi içinde mevcut.

Aynı işlemleri tekrarladım ve oldu güncel haritayı yüklemiş durumdayım.

Haritanın detayları çok iyi poi noktları güncel ve nerdeyse herşeyi gösteriyor.En saçma ücra sokaklar dahi içinde mevcut.

hocam güncelleme geçersiz dedikten sonra naptın pc ye takıp tekrar güncelleyip gidip araca takınca algıladı mı güncellemeleri?

hatalı güncelleme uyarısını bende almıştım.. ulan dedim yine mi sorun yine mi sorun fıtık olur gibi oldum. eve geldim tekrar bilgisayara bağladım.. güncellemelerin içinde bir sürü dilde şey vardı.. almancasından portekizcesine vs.. hepsini kaldırdım. sadece türkçe olanları bıraktım ve yükledim. sonra yine araca gittim. taktım. takar takmaz güncellenecek kabul mü dedi.. evet dedim tabi.. nasıl demem :)))

şu an da navigasyon haritası 2012 Q2 dir. eğer aracınızda bu yüklü geldiyse güncelleme olmaz. neden olmuyor diye telaşlanmayın. harita içinde güncel sürümü kontrol edip öyle güncelleme yapabilirsiniz. 2012 q2 yazıyorsa güncelleme yapmayın. zaten son sürüm o. bilginize.

hocam peki aynaları içerden kapattıniz sonra çıktınız araçtan kapıları da kilitlediniz geri yeniden kapıları açtığınızda aynaları açıyor mu kendi ? Ama otomatik kapatma da olsaymis keşke yine de hayırlı olsun tam donanımlı gelmiş aracınız

Hayır sadece ayna ayar yerindeki düğmeyi çevirerek açıyorsunuz yine otomatik değil....

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bilgisayara usb yi taktığınızda program vasıtasıyla içinde yüklü olan diğer şeyleri silebilirsiniz. türkçe haricinde bir sürü şey var .. romence portekiz polonya gibi.. sadece Türkçe olanları güncellerseniz aracınıza gittiğinizde tak diye güncelleme yapacam tamam mı diye sorduğunu göreceksiniz :)

Bende ilk güncelleme denememde başarısız oldum.Bu başka dilleri nerede görüyoruz ve sadece türkçeyi güncelliyoruz.Naviextra da 1 tane güncelleme var diyor güncelledim 52 mb.gittim geçersiz dedi arabada.Bir daha yüklicem ama o diileri iptal etme yerini bulamadım.

Edit: Buldum.Kaldırdım.Güncelledim.Reno kitapçığında hiç yazmıyor diğer dilleri kaldırmak.Yukarıdaki açıklamalarınız sayesinde güncelleyebildim.Teşekkürler

Son düzenleme:
Bende ilk güncelleme denememde başarısız oldum.Bu başka dilleri nerede görüyoruz ve sadece türkçeyi güncelliyoruz.Naviextra da 1 tane güncelleme var diyor güncelledim 52 mb.gittim geçersiz dedi arabada.Bir daha yüklicem ama o diileri iptal etme yerini bulamadım.

Edit: Buldum.Kaldırdım.Güncelledim.Reno kitapçığında hiç yazmıyor diğer dilleri kaldırmak.Yukarıdaki açıklamalarınız sayesinde güncelleyebildim.Teşekkürler

işinize yaramasına sevindim. iyi günlerde kullanın..

Delirmek üzereyim bu saatte güncelleme yapmak için mücadele veriyorum arabanın içinde.

İlk önce 149 mb lık bir güncelleme uyarısı çıktı yükledim. 2012 Q2 diye bir harita. Sonra araca inip normal güncelledim. Sonra eve gelip belleği yine pc ye takıp diğer seçeneklere baktım. 52 mb lık bir güncelleme daha çıktı. Onuda yükleyip arabaya indim. Ama teybe bağlayınca lisans hatası diye bir uyarı verdi. İşin garibi haritalara girince 2012 haritası çıkmıyor. 2009 ve 2011 model iki eski harita görünüyor. Tekrar sistemi yedekleyip güncelle deyince 9.5 mb lık bir sistem güncellemesi çıkıyor yüklüyorum ardından bir tane daha güncelleme var diyor yükle deyince program donup kalıyor. Görev yöneticisinden programı kapatıp tekrar yükledim teybe bağlayınca defalarca denememe rağmen başlatırken bir hata oluştu diyor. Kafayı yicem kitap ne diyorsa yaptım 5 farklı bellekle denedim yok olmuyor. Allah aşkına bilen biri varsa beni kurtarsın sinirden arabayı yakacam.

Geri