Clio 4 Hella Bi-Xenon Farlarim

Elinize emeğinize sağlık, arkadaşlarında dediği gibi, orijinal bir görüntü elde etmişsiniz. Güzel günlerde Allah kazasız, belasız ve arızasız kullanmanı nasip etsin.:bravo

Teşekkür ederim Aykut abi.

görüntü olarak gayet hoş ... sabitleme işi silikonla falan olduysa gece uzunyolda sıkıntı olmasın

Mükemmel olmuş yapan ustada işçiliğini iyi göstermiş.Ellerinize sağlık. Güzel günlerde kullanın.

görüntü olarak gayet hoş ... sabitleme işi silikonla falan olduysa gece uzunyolda sıkıntı olmasın

Sabitleme sadece slikonla olmaz, önce vida ile far tasına tuturulur daha sonra cevresine slikon geçilir. Sıkıntı olacağını sanmıyorum açıkçası. Daha öncede aynı işlemleri yaptırmıştım.

İyi dilekler için çok teşekkür ederim. :)

Mükemmel olmuş yapan ustada işçiliğini iyi göstermiş.Ellerinize sağlık. Güzel günlerde kullanın.

Çok teşekkür ederim. Arkadaşım bu konuda çok hassastır aksi taktirde bu Fransız arabasının elektrik tesisatına farına camına dokunmasına izin vermezdim sanırım.

Gerçekten çok özel ve güzel olmuş güle gğle kullanın

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Gerçekten çok özel ve güzel olmuş güle gğle kullanın

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Çok teşekkür ederim.. :)

Gerçekten görünce dedim tamam bu yani gerçekten harika olmuş göze acayip güzel derece hitap ediyor :)
Sanki böle İCON dan daha üst bir modelmiş gibi
Ellerinize sağlık

Yol videosu koyarim. Arac kameram surekli kayit halinde ama bir iki gun surer eve gidip goruntu koymam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videonun boyutundan sanırım 2 gün sürer dediniz.
İnternette bir kaç program var görüntü kalitesini bozmadan boyutunu düşüyor onlara bir bakın derim

Videonun boyutundan sanırım 2 gün sürer dediniz.
İnternette bir kaç program var görüntü kalitesini bozmadan boyutunu düşüyor onlara bir bakın derim

Öncelikle çok teşekkür ettim. Trafikte 2 gündür özellikle kırmızı clio sahiplerinin araca durup baktığını fark ediyorum.

Yok 2 gün dememdeki kasıt bugun iş çıkışı 2 günlük bir tatile gideceğim geri dönüp bilgisayar başına geçmem 2 gün sürer :)

Öncelikle çok teşekkür ettim. Trafikte 2 gündür özellikle kırmızı clio sahiplerinin araca durup baktığını fark ediyorum.

Yok 2 gün dememdeki kasıt bugun iş çıkışı 2 günlük bir tatile gideceğim geri dönüp bilgisayar başına geçmem 2 gün sürer :)

Bakılmıcak gibi değil ki Maşallah

Geri