Clio 4 Hella Bi-Xenon Farlarim

Cidden şu Bi-Xenon işine hastayım :) Maşallah çok güzel bir ürün çıkmış ortaya :) Ellerinize sağlık

Renault daha elektrik sistemini bile yapamamis. Far ic tesisati ters calisiyor ampule artiyi sase'den eksiyi akuden vermisler. Sisteme zorla kabul ettirdik ama sonunda calisti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renault daha elektrik sistemini bile yapamamis. Far ic tesisati ters calisiyor ampule artiyi sase'den eksiyi akuden vermisler. Sisteme zorla kabul ettirdik ama sonunda calisti.

hakikaten can alıcı olmuş . Çok çok beğendim . Ellerinize emeğinize sağlık. Bu konu hakkında biraz sohbet edelim seninle sami :)

Çok güzel olmuş tebrik ederim
Maliyeti ne kadar oldu :)

Emeğinize sağlık. Çok orjinal olmuş. Güle güle kullanın.:eyv

Elinize saglık bi baska geldi gozume arac birde gece seyir hlindeyken video cekip koyarsanız onuda gormus oluruz.. Masallah diyelim Allah nazarlardan saklasın..

Çok yakışmış iyi günlerde kullanın, bu güzelliğin maliyeti ne kadar ? birde gece aydınlatmasınıda görmek isteriz yol nasıl parlıyor :)

Maliyeti biraz fazla.

Buna benim kullandigim parcalar sebep oluyor.

Iscilik ucreti haric Sadece parca maliyeti 800u gecti saniyorum.

Toplamda 5 6 gun ugrastik.

Yol videosu koyarim. Arac kameram surekli kayit halinde ama bir iki gun surer eve gidip goruntu koymam sanirim.

Begenileriniz icin cok tesekkur ediyorum.

Elinize emeğinize sağlık, arkadaşlarında dediği gibi, orijinal bir görüntü elde etmişsiniz. Güzel günlerde Allah kazasız, belasız ve arızasız kullanmanı nasip etsin.:bravo

Geri