Clio 4 Gizli Özellikleri Açtım 2.Bölüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maninwar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşlar obd 2 cihazım bugün geldi fakat ddt4all programında scan ecus yaptığımda %100 oluyor ama no data yazıyor bunun sebebi ne olabilir? Ddt4all programımda mı bi sıkıntı var? Teşekkürler

Selam arkadaşlar obd 2 cihazım bugün geldi fakat ddt4all programında scan ecus yaptığımda %100 oluyor ama no data yazıyor bunun sebebi ne olabilir? Ddt4all programımda mı bi sıkıntı var? Teşekkürler

Hiç ecu buluyor mu ?aşağıda found ... ecus yazıyor mu ?

Ya bulmuyor sanırım %100 olurken de konsolda hiç bir değişme olmuyor ama diğer programlarda aracı görüyor kontrolleri yapıyor. Ama ben programdan olduğunu düşünüyorum tam data falan kuramıyorum sanırım. Siz nerden indirmiştiniz

Ecu bulmaması ve no data olması cihazın ddt uyumlu çipi olmamasındandır.baska programda görür ama ddtde çalışmaz.

http://s.aliexpress.com/nuqMNVrm?fromSns=Copy to Clipboard

Aldığım cihaz bu youtube daki arkadaşta bununla yapıyor diye almıştım. Sayfasında da reno uyumu yazıyor ama anlamadım valla. Eğer öyleyse çok üzülürüm

Renault uyumlu zaten normal ariza tedhiş programıyla çalışır ariza ışığını okuyup söndürür.ama ddt ile uyumlu değil o özel bir program ve cihazın özel bir çipi olmalı piç 25k80 gibi bişeydi.

Aliexpressten bluetooth versiyonunu sipariş etmiştim satıcı usb li versiyon kalmadi deyince. Chipset ayni oldugu icin uyum sagladi programa. Ekran saati, follow me ve viraj sislerini aktif hale getirebildim. Teşekkür ederim paylaşımlar için.

Sabahtan beri uğraşıyorum düzeltemedim farlar yanmıyo:( sellektör yapınca göstergelerde simge çıkmıyodu onları yaptım park ve uzun far dimgeleri cıkıyo ama farlar yanmıyo
birde bi yer buldum hard reset diye cesaret edip tıklayamadım
demo modda extarnallighting kısmında true false şeklinde ayarlar var hepsi için bir an onu görünce sevindim ama araca bağlanında sadece 1 secenek çıkıyo oda dediğim gibi sadece göstergedeki far işaretlerini aktif edip kapatıyo

Umarım çözüm bulacağız sana bügün

Geri