clio 4 touch model 2016 sadece sicaklık ve saat aktif oldu economy ışıgı bende gelmedi demekki beyin izin vermiyor.bilginize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cihazı tanıdı ama hiç ecu bulmuyor [emoji20]www.totalcardiagnostics.com/support...elm327-usb-cable-on-windows-and-obd2-software
Burdaki yönergeleri uygulayın tanır cihazı .
2014 Clio 4 Joy'da hiçbir gizli özellik açılmıyor deniliyor, doğru mu acaba? Deneyimleyen oldu mu?
Ben Ankaradayım yardımcı olurum müsait bir zamandaArkdşlar ankara civarında bu özellikleri açabilen varmı,bende hiç anlamam obd cihazımda yok.Allah rızası için yada küçük bi meblağ karşılığında yardımcı olabilcek varmı
ne yazık ki ben joyda econometre ve follow home özelliğini denedim olmadı başka özellikler anlatıldıkça test ederim ama şuanlık olmuyor
Ben Ankaradayım yardımcı olurum müsait bir zamanda
Bu islemlerin hic biri forumumuz tarafindan desteklenmemekte ve yapilan islemler sonucu olusabilecek arizalar forumumuzu baglamamakla beraber tamamen kendi insiyatifinizdedir. Ayrica bu islemler yine forum uzerinden kesinlikle ucrete mukabil yapilamaz.
Yapacaginiz islemleri ucret karailigi yapacaksaniz forumu bu islemlere alet etmeyiniz. Bunu uyari olarak dusunun ve ucretli eylemlerin devam etmesi durumunda sureli veya suresiz forumdan uzaklastirma cezasi verilecektir.
Bu uyariyi sahsiniza yapilmis olarak degerlendirmeyin. Yeri gelmisken bu islemi yapacak veya yaptirmak isteyecek herkese bilgi amacindadir.
Keyifli forumlar..
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi