Clio 4 Gizli Özellikleri Açtım 2.Bölüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maninwar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Noldu düzeldi mi?inÅŸallah ecu kilitlenmemiÅŸtir.
tekrar deneme fırsatım olmadı acil bir işim cıktı aracı bıraktım öle ekstra birşey de yapmadım halbuki 0 değerini 1 yapıp onayladım alt trafta unknow diye yazı çıktı ondan sonra fark ettim ki farlar yanmıyo sadece sinyaller yanıyo

Elm beyni reprog yapılması gerekebilir clip cihazıyla yapılıyor ama ayrıntılarını bilmiyorum.

Elm beyni reprog yapılması gerekebilir clip cihazıyla yapılıyor ama ayrıntılarını bilmiyorum.
inş düzeltebilirim bakalım sabahtan uğraşıcam az önce aracı çalıştırdım belki düzelmiştir diye:) bi umut ama çalışmıyor bu seferde airbag hatası verdi
cihaz ile birlikte cd gelmedi direk öyle denedim cihazı tanımadı netten driver indirdim oldu açıldı program onunla ilgili olabilirmi bilmiyorum birde sanırım win 10 ile uyumlu değilmiş nette yazdığına göre:soru

birde bulunan ecu ların bazıları yeşil bazıları kırmızı çıkıyor bende acaba sadece yeşiller ile mi işlem yapılabiliyor fallow me home un olduğu bölüm kırmızı renkti ondan olmuş olabilirmi bu sorun 13 tane ecu bulmuştu 4-5 tanesi yeşil gerisi kırmızı renkti işlemleri yapmadan önce ekran görüntüsü almıştım sabah ola hayrola bakalım

İlgili ecunu bıyerini seçince error yada no data yazmıyorsa 0 yada 1 yada with without felan diye bi değer yazıyorsa o ecuyu görmüş demektir.kırmızı da olsa.

Ä°lgili ecunu bıyerini seçince error yada no data yazmıyorsa 0 yada 1 yada with without felan diye bi deÄŸer yazıyorsa o ecuyu görmüÅŸ demektir.kırmızı da olsa.
teşekkür ederim evet değerler çıkıyor

Sabahtan beri uğraşıyorum düzeltemedim farlar yanmıyo:( sellektör yapınca göstergelerde simge çıkmıyodu onları yaptım park ve uzun far dimgeleri cıkıyo ama farlar yanmıyo
birde bi yer buldum hard reset diye cesaret edip tıklayamadım
demo modda extarnallighting kısmında true false şeklinde ayarlar var hepsi için bir an onu görünce sevindim ama araca bağlanında sadece 1 secenek çıkıyo oda dediğim gibi sadece göstergedeki far işaretlerini aktif edip kapatıyo

Sabahtan beri uğraşıyorum düzeltemedim farlar yanmıyo:( sellektör yapınca göstergelerde simge çıkmıyodu onları yaptım park ve uzun far dimgeleri cıkıyo ama farlar yanmıyo
birde bi yer buldum hard reset diye cesaret edip tıklayamadım
demo modda extarnallighting kısmında true false şeklinde ayarlar var hepsi için bir an onu görünce sevindim ama araca bağlanında sadece 1 secenek çıkıyo oda dediğim gibi sadece göstergedeki far işaretlerini aktif edip kapatıyo

Hiç uğraşma emm beyni reprog yapılması lazım büyük ihtimal.********** ulaşırsan yardımcı olabilir belki o bu işlerin piridir.yada yetkili sevişe gitmelisin sanayidekiler anlamaz.tamamen emm beyninden.200 300 tl beynin yenisi.fazla para isterlerse verme sıfır beyin al tak kendin.

Hiç uÄŸraÅŸma emm beyni reprog yapılması lazım büyük ihtimal.******** ulaşırsan yardımcı olabilir belki o bu iÅŸlerin piridir.yada yetkili seviÅŸe gitmelisin sanayidekiler anlamaz.tamamen emm beyninden.200 300 tl beynin yenisi.fazla para isterlerse verme sıfır beyin al tak kendin.
Doğru diyorsunuz bilgilendirmeniz için teşekkir ederim

maninwar konuyla ilgili başka birşeyler var mı? Herhangi bir gelişme, yeni birşeyler?

Geri