Clio 4 1.2 LPG Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merttok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de yeni taktırdım ince uzun silindir düşünüyordum ancak stepne kitini kullanmak gerektiğinde çok fazla etkileyeceğini düşünmesem de üzerindeki plastik kapağı kaldırmak için engelleyecek konuma denk gelecekti.
Takan usta ayak üstü 32 lt lik yan takmaya ikna etti.
Dolum yeri olarak da depo kapağı düşünmüştüm ama her dolumda aparatı sökme takma işlemi pek mantıklı gelmedi. Sağ arka alt taraftaki siyah plastik kısmın aşağı bakan yönünde taktırdım çok sırıtmadı.
Test için ilk dolumda 20 TL 90 km götürdü. (Litresi:2.69 TL)
İlk depoda yüksek yakıyorsa ve de düşecekse eğer bu rakamlara razıyım:)

clio 4 sport tourer arac düşünüyorum 1.2 benzinlimi yoksa 1.5 dizel mi tavsiyeedersiniz bagaj memlekete gidip gelirken lazım olacak yardımcı olurmusunuz

O kasa için benim tercihim dizel olurdu. Bagaj da önemliyse sizin için doğru tercih olur. Ancak piyasada tutulmayan bir kasadır tekrar satmak istediğinizde sorun olur. Gerçi piyasaya baktığın zaman 1.2 de tutulmuyor muhabbeti var.

O kasa için benim tercihim dizel olurdu. Bagaj da önemliyse sizin için doğru tercih olur. Ancak piyasada tutulmayan bir kasadır tekrar satmak istediğinizde sorun olur. Gerçi piyasaya baktığın zaman 1.2 de tutulmuyor muhabbeti var.
tutlmuyor ama fiyatlar zirvede ucuz bulamadık bana bagajı olsun az yaksın yeterli tutulmamasının nedeni nedirki kasasından dolayı ağırmı kalıyor neden tutulmuyor

Geri