Clio 4 1.2 LPG Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merttok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk depo ile km de kac kurus yakti benim ilk depoda 28 civari yakti sehirici duser dediler insallah düşer :)

Benim ilk depoda 23 kuruş yakmıştı şu an 18 19 şehir dışı 15 yakıyor hocam. LPG 2.52 den alıyorum.

ilk depo ile km de kac kurus yakti benim ilk depoda 28 civari yakti sehirici duser dediler insallah düşer :)

Merhbalar işim dolayısıyla uzun süredir forumda yoktum geç cevaplar için şimdiden kusura bakmayın lpgden memnunum ortalama 18 25 kurus arası yakıyor aracım normal kullanımda lpg kitimde obd mevcut değil gerekte duymadım açıkcası tankı bilerek böle seçtim daha fazla yer kazandığımı düşünüyorum şuan için lpg nin bir eksisini görmedim başka bir sorunuz olursa beklerim iyi forumlar

Hayırlısı olsun benimde 0.9 motorlu bir aracım var kararsız kalyorum lpg konusunda.benim şöyle bir sorum olucak tankı bu şekildemi koyunca bagaj daha kullanışlı yoksa yan kayuncamı daha kullanışlı oluyor.
tabiki yan takılınca daha avantajlı en azından koltuğu yatırdığımızda darda olsa uzun bir koridor oluşuyor,malzeme falan yüklemek için kullanışlı oluyor.

Merhaba.herkese iyi forumlar.bende 2013 joy sahibiyim.lpg düşünüyorum,tankin stepneye konulmasi yasak mı?...bizim bagaj küçük tank koyulunca iyice kuculecek.

Merhaba.herkese iyi forumlar.bende 2013 joy sahibiyim.lpg düşünüyorum,tankin stepneye konulmasi yasak mı?...bizim bagaj küçük tank koyulunca iyice kuculecek.

Dün taktırdım aracıma LPG.Bizim araçlara ustanın söylediği stepne yeri simit tank için uyumsuz olduğu.Ben 32 lık tank koydurdum.

ben 40 lt yan taktırdım çoluk çocuk olmayınca bagaj her türlü işimi görüyor bir ben birde hanım.artı koltuklarda yatıyor bagajdan çok daha fazla eşya alıyor yatırınca.

Öncelikle hayırlı olsun. 2013 model Clio 4 1.2 Joy sahibiyim. Aracıma atiker lpg taktırdıktan 3 ay sonra birkaç sorunla karşılaştım ve sonrasından araçtan vazgeçmek zorunda kaldım. Karşılaştığım sorunlara gelince;
1- Benzin ibresi sürekli düşüyor belirli süre sonra yeniden eski haline dönüyordu. 1 ay sonra artık sıfırlamadı benzin ibresi sürekli dipte takılı kaldı. Sigorta kutusundan sigortasını çekip takınca düzeliyordu.
2- 2. ayda sabah aracı ilk çalıştırdığımda önde inceden bir tıkırtı gelmeye başladı. Özel servislere götürdüğümde çözüm bulamadılar, Renault servise götürdüğümde benzin pompasının arızalandığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. LPG taktırdıktan sonra oldu bu sorun.
3- İlk etapta tasarruflu gibi gelse de 3. aydan sonra yakıt artmaya başladı ve 4. ayda araçtan vazgeçerek sattım.

Şimdi tekrar aynı araçtan aldım fakat tercihim benzinde binmek.

Acaba sizde benzin ibresi düşüyor mu ?

fransız araçlarının hepsi öyle.başlarda bende çok takılıyordum.sonra alıştım.bunu kesen role ler varmış.ama tavsiye edilmiyor.benzin deponu tahmini çeyreğin üzerinde tut arasıra benzin al.yola devam..

Öncelikle hayırlı olsun. 2013 model Clio 4 1.2 Joy sahibiyim. Aracıma atiker lpg taktırdıktan 3 ay sonra birkaç sorunla karşılaştım ve sonrasından araçtan vazgeçmek zorunda kaldım. Karşılaştığım sorunlara gelince;
1- Benzin ibresi sürekli düşüyor belirli süre sonra yeniden eski haline dönüyordu. 1 ay sonra artık sıfırlamadı benzin ibresi sürekli dipte takılı kaldı. Sigorta kutusundan sigortasını çekip takınca düzeliyordu.
2- 2. ayda sabah aracı ilk çalıştırdığımda önde inceden bir tıkırtı gelmeye başladı. Özel servislere götürdüğümde çözüm bulamadılar, Renault servise götürdüğümde benzin pompasının arızalandığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. LPG taktırdıktan sonra oldu bu sorun.
3- İlk etapta tasarruflu gibi gelse de 3. aydan sonra yakıt artmaya başladı ve 4. ayda araçtan vazgeçerek sattım.

Şimdi tekrar aynı araçtan aldım fakat tercihim benzinde binmek.

Acaba sizde benzin ibresi düşüyor mu ?
benzin alıcaksın hocam dipte dolaşırsan benzin ponpan gider.

Geri