Clio 4 1.2 LPG Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merttok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç kaç model ve tüpü yetkili servisteki taktırdınız fiyat kaç tl araç otamatikmi????

Aracım 2013 model 1.2 joy düz vites yetkili bayiinde taktırdım 1400tl

Araca tüp taktırmak araç garantisi ni bozarmı Ayrıca yetkili servis derken Renault yetkili servismi yoksa tüp ün servisimi

Tam bir bilgim yok ama bozabilir
Tüpün yetkili servisinde taktırdım

merhabalar lpg yi hangi marka taktırdınız lpg kullanan arkadaşlar sorunsuz kullanabileceğimiz marka hangisidir? Bende düşünüyorum lpg ama karar vermedim

Merhabalar konumun başındada belirttiğim gibi akl marka taktırdım çokta memnunum tek sıkıntısı benzin kullaniyormuş gibi ibrenin düşmesi ama yarım depodan fazla olduğu zaman kendi kendine düzeliyor ben hiç sıkıntı yaşamadım bu konusa psa modül ile bunun çözüleceğini duymuştum ama sorduğumda ise beyni yakabilir garanti dışı bırakır dediler bende önemsemedim nede olsa içinde benzin olduğunu biliyorum
Biran önce lpg ye geçmeniz dileğiyle pişman olmazsınız

Benzin ibresi dusme olayini nasil cozdunuz.. ben yeni taktirdim lpg.. yarim depo benzin vardi.. benzin isigi yandi bi kademe asagisina indiginde 20 tl koydum hic degismedi.. gittim bi 20 daha koydum yine degismedi.. sinir oldum bi 30 daha koydum en sonunda yuzde 75 fln dolu gosteriyor depoyu ama 70 tl benzin koymakta sinir bozucu bisey oldu

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.

Arkadaşlar benzin ibresine çözüm yok malesef.
* Yapmnız gereken benzin alırken aracın kontak kartını çıkartmanız ve en az 30 tl lik benzin almanız.
* Lpg tank tavsiyesi olarak bu tip değilde yana koyulan tank tan tavsiye ederim.Sebebi ise valiz , kasa vb durumlarda daha avantajlı.
* Marka konusunda ise tavsiyem ;marka değil obd 2 mantığı ile çalışan sistem olması önerimdir.
* Garanti konusu ise takılmayın garanti genel anlamda bozulmaz.Lakn lpg den kaynaklı sorunlar garanti dışıdır.
* UNUTMAYIN MARKA DEĞİL MONTAJ ÖNEMLİDİR.

Birde unutmayın her 10 000 km de yağ filtresi,yağ,hava filtresi ,polen filtresi,boğaz kelebeği temizliği adaptasyon yaptırmayı unutmayın.

Geri