yetkili serviste tanıdığın yoksa takmazlar kardesim kıllık yaparlar sanayide bir tamircide rahatlıkla taktırabilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetkili serviste tanıdığın yoksa takmazlar kardesim kıllık yaparlar sanayide bir tamircide rahatlıkla taktırabilirsin.
bizim merdan usta var ama ne kadar para isterler orası meçhul hani gerek varmı diye diyorum sonuçta arkadaşlar sanayide taktırmıştır sıkıntısı olmaz diye düşnüyorum ama...
ozan doğru söylemiş yetkili veya özel farketmez yayları takar ama amatisörcü hem yayları takar hemde sana amatisörü ayarlar benim gibi amatisör kafalarınıı vurmazsın ben şimddi bi daha amatisörcüye gidip ayarlatmam lazım ufak çukurdan bile geçsem vuruyo kafayıBostancı aydın amortisör 80 tl miss başka yere gitme sakın
ooo sislerde takılmış hadi hayırlı olsun park lambalarınıda sök artık
Bostancı aydın amortisör 80 tl miss başka yere gitme sakın
ooo sislerde takılmış hadi hayırlı olsun park lambalarınıda sök artık
ozan doğru söylemiş yetkili veya özel farketmez yayları takar ama amatisörcü hem yayları takar hemde sana amatisörü ayarlar benim gibi amatisör kafalarınıı vurmazsın ben şimddi bi daha amatisörcüye gidip ayarlatmam lazım ufak çukurdan bile geçsem vuruyo kafayı
şimdi birde şu aklıma geldi zaten şimdi araba dangur dungur çok sallıyo basınca daha kötü mü olur acaba yoksa rahatlar mı ?
konfor düsücek yapcak bişy yok ona.