Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yetkili serviste tanıdığın yoksa takmazlar kardesim kıllık yaparlar sanayide bir tamircide rahatlıkla taktırabilirsin.

yetkili serviste tanıdığın yoksa takmazlar kardesim kıllık yaparlar sanayide bir tamircide rahatlıkla taktırabilirsin.

bizim merdan usta var ama ne kadar para isterler orası meçhul hani gerek varmı diye diyorum sonuçta arkadaşlar sanayide taktırmıştır sıkıntısı olmaz diye düşnüyorum ama...

Bostancı aydın amortisör 80 tl miss :D başka yere gitme sakın :D

ooo sislerde takılmış hadi hayırlı olsun park lambalarınıda sök artık :D

bizim merdan usta var ama ne kadar para isterler orası meçhul hani gerek varmı diye diyorum sonuçta arkadaşlar sanayide taktırmıştır sıkıntısı olmaz diye düşnüyorum ama...

valla bende ustama taktırdım 1 yıldan fazladır kullanıyorum sorun yok ozanın dedigi gibi amortisörcüdede taktırabilirsin sonuçta adamların işi amortisör :)

ozan doğru söylemiş yetkili veya özel farketmez yayları takar ama amatisörcü hem yayları takar hemde sana amatisörü ayarlar benim gibi amatisör kafalarınıı vurmazsın ben şimddi bi daha amatisörcüye gidip ayarlatmam lazım ufak çukurdan bile geçsem vuruyo kafayı :(

sanayide git taktır nedir bu servis merakı yav boşa para :D :D

zaten senin yanına gelicem bir gün iyi fikirler çıkar gibi :D

150 yay + 80 taktırma 230 diyosun oda iyiymiş :D

ozan doğru söylemiş yetkili veya özel farketmez yayları takar ama amatisörcü hem yayları takar hemde sana amatisörü ayarlar benim gibi amatisör kafalarınıı vurmazsın ben şimddi bi daha amatisörcüye gidip ayarlatmam lazım ufak çukurdan bile geçsem vuruyo kafayı :(

şimdi birde şu aklıma geldi zaten şimdi araba dangur dungur çok sallıyo basınca daha kötü mü olur acaba yoksa rahatlar mı ?

Geri