Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim görüşümü biliyorsunuz merceksiz xenonlara hayır...:)

:D abi biz mercek olayını şimdilik askıya aldık malesef bu sisi taktırırken ne gibi bir ampül takıcaz onun cevabını arıyorum :)

Benim görüşümü biliyorsunuz merceksiz xenonlara hayır...:)

Abi biraz eksik müsadenle tamamlamak isterim, olay sadece mercek de değil. Oem olup merceksiz xenon olan bir çok araç var. Ancak olay ayarsız fara hayır demek, far ayarı yapılmayan herhangi halojen far bile çok göz alabilir. Tabi en güzeli aslında oem sistemdir. Far yıkamalı yükseklik sensörlü AFL'li mis gibi ama Renault bize bakmiii getirmiyolar B sınıfını nimetten saymadıklarından bizde sadece mercekli far ve xenon kit ile avunmaya çalışıyoruz. :D

Abi biraz eksik müsadenle tamamlamak isterim, olay sadece mercek de değil. Oem olup merceksiz xenon olan bir çok araç var. Ancak olay ayarsız fara hayır demek, far ayarı yapılmayan herhangi halojen far bile çok göz alabilir. Tabi en güzeli aslında oem sistemdir. Far yıkamalı yükseklik sensörlü AFL'li mis gibi ama Renault bize bakmiii getirmiyolar B sınıfını nimetten saymadıklarından bizde sadece mercekli far ve xenon kit ile avunmaya çalışıyoruz. :D

hangi arabada merceksiz far ve orjinal zenon var ben hiç görmedimde merak ettm :)

vay arkadaş ya ben şimdi bu sis gelince ne takıcam ampül olarak :D

şimdiden hayırlı olsun projen...:eyv

yarın kargo elimde olucak inşallah e parcacım aracılı ile hallettim takıldıktan sonra fotoğrafları burudan paylaşıcam

sayın yönetim eParcacım ile en az 7-8 sefer aramama rağmen hiç sitemizin reklam bölümünde duran bayan telefonu açmadı lütfen ilgilenirseniz :P :D:D yanlış reklam yapmayalım :D

01052012609.jpg

01052012610.jpg
01052012611.jpg
01052012612.jpg
01052012613.jpg
01052012614.jpg
01052012615.jpg

bostancı sanayi ustanın eline sağlık halil abinin tavsiyesi ile orada bulunduk toplam maliyet 160 TL :eyv

hadi güle güle kullan xenonlattınmı direk :)

Geri