Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Parkların çok güzel oldu Gökhan güle güle kullan...:eyv

neye 200 lira dedi fk yamı ?

Geçen yıl 180'e aldım onun için 200 olmuştur dedim bendeki yaylar yerli mi yabancı mı belli değil hala:) Çağlar yayları taktırınca yanıma geldi ilk günden 1.5 cm düşüktü benim araçtan, ben bir yıla yakındır kullanıyorum o kadar düşmedi araç, sorduk yerli dedi aldığı yer...

Parkların çok güzel oldu Gökhan güle güle kullan...:eyv

Geçen yıl 180'e aldım onun için 200 olmuştur dedim bendeki yaylar yerli mi yabancı mı belli değil hala:) Çağlar yayları taktırınca yanıma geldi ilk günden 1.5 cm düşüktü benim araçtan, ben bir yıla yakındır kullanıyorum o kadar düşmedi araç, sorduk yerli dedi aldığı yer...

abi aldığın yer hakkında bilgi var link v.s.

evet abi güzel oldu gerçekten teşekkür ederim buraya üye oldum arabama daha çok ısındım :) çok azcık sol taraf birazcık daha fazla yanıyo ama çok dikkat edince o yüzden hiç ellemicem

abi aldığın yer hakkında bilgi var link v.s.

evet abi güzel oldu gerçekten teşekkür ederim buraya üye oldum arabama daha çok ısındım :) çok azcık sol taraf birazcık daha fazla yanıyo ama çok dikkat edince o yüzden hiç ellemicem
Rica ederim kardeşim elimizden ne gelirse yardım ediyoruz üyelerimize, sayende eski arabamı gördüm bugün...:)
bys tuning diye arat çıkıyor googleda...

Rica ederim kardeşim elimizden ne gelirse yardım ediyoruz üyelerimize, sayende eski arabamı gördüm bugün...:)
bys tuning diye arat çıkıyor googleda...

abi burası pahalı gibi duruyo f senin yaylar o zaman türk malı olsak gerek :) yada senin gizli bir iş çözme tekniğin var :):)

bursa üretimi fk yaylar var orda git akssaraya al cenker aldı 150 kagıda :eyv

Geri