folyoyu sok öyle foto cek gözünü seveyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
folyoyu sok öyle foto cek gözünü seveyim
yapma bunu merceksiz xenon ya daha az göz alır şaka bir yana bugün abim kullandı önüne geçtim göz aldığı felanda yok normal sarı ışıklar gibi far yükseklik ayarını biraz aşşa çekince sıkıntı yok
sen o folyoyu sok kardesim cidden cok kötü duruyor xenonun hakkını ver biraz
bu ara güzel olmus led parkları sökmemen iyi olmus led park + amerikan park daha bi tatlı duruyor bendensin folyoyu sok
önümüzdeki ay muhtemelen yay işini halledicem ciddi ciddi önerilerinizi yazmanızı istiyorum yabancıyım bu yay marka olayına...
yerli üretim fk alcaksın 150 160 tl ye ama ben bira daha kaliteli bisey istiyorum dersen daytona tuninge git gene mehmet abi sana vogland versin o daha iyi
işte bakalım araştırıcaz daytona çok pahalı fiyat verdi halil abinin aldığı yerden alıcam gibi ama o kadar da düşürmek istemiyorum...
300 tl ye alırım sana daytonadan voglandı eger 300 cok gelirse 150 160 tl ye bys tuningden türk malı fk al
diğer arkadaşlarda yorumlarını bildirsinler hangisi uygun ve iyi ise onu alırım halil abiylede konuşmak lazım çünkü 200 lira civarı dedi yanlış hatırlamıyorsam durum değerlendirmesi yapılır illaki önümüzdeki aya tam 21 gün var 12 günde neler çıkar neler