kafan rahat takabilirsin gokhan, forumdaki cogu clio3te fk var, halil abinin arabasi da sana ornek olsun onda da fk var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafan rahat takabilirsin gokhan, forumdaki cogu clio3te fk var, halil abinin arabasi da sana ornek olsun onda da fk var
Üstelik benim arkalar 4cm...
Taktır gözül rahatlığıyla ayrıca arkanın biraz yüksek olası iyidir daha iyi bir görünüm olur ve arkaya yük veya 4 kişi oturunca sıkıntı olmaz...
önün daha basık olması daha iyi arka biraz yüksek iyidir ben arkayı preslettim çok sıkıntı olmaya başladı arkaya 2 kişi binsin sıkıntılar baslıor
Hayırlı olsun Gökhan, bırak öyle kalsın Ozan'a uyarsan arabayıda yürütemezsin...
Teşekkür ederim Halil abi, halı saha maçında sende bakarsın orda birlikte karar veririz... arkaya 3 kişi oturunca zaten lastiğe iniceği kesin o yüzden dokunmayada bilirim
arabayıda yürütemessin derken abi fazla basık araç ta ne gibi bi yürümemezlik ortaya çıkıyo
birde şu çip olayını yaptırıcam abi seninle bir konuşmamız lazım ciddi ciddi
Adam extreme işlerin peşinde sende öyleysen bilelem istediğin kadar bas chip işide iyi olur konuşuruz aslında benden çok Ozan ile konuş chip işini onunkide 65lik seninkide...