Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gökhan sen sislerini al usa parklarında gelsin o zaman benim elektrikçide güzel bir sistem yaptırırız ona...:eyv

halil abi sis araştırıcam onun biraz daha zamanı var usa lar geldi özelden de yazdım burdanda biraz önce belirttim senden haber bekliyorum ne zaman müsaitsen...

halil abi sis araştırıcam onun biraz daha zamanı var usa lar geldi özelden de yazdım burdanda biraz önce belirttim senden haber bekliyorum ne zaman müsaitsen...
Depo marka al onlar fazla pahalı değil kullanışlıda:eyv
Gökhan mesaj kutumda boş gelmeme şansı yok mesajlarının diğer üyelerden geliyor:)
Cumartesi boşum hallederiz o işi...:eyv

üsküdardayım ben arka sis düğmesini açınca arka sis far yanmyıyo iptal ettim yani arka sise bağlayabilirse sadece ön yanıcak :)

o arka sisi muayene zamanı yakman gerekecek ama yoksa ağır kusurdan çakarsın aydınlatma sisteminde eksik ağır kusurdur sen beni dinle ayrı düğme yaptır arka sislerinide yak ben arka sisleri frene bağladım ama muayeneye giderken normale döndürüyorum :eyv

avrupa yakasında olsaydın elektrikçiye yönlendirirdim seni ama sen halil abinin elektrikçiye git onunda işleri gayet güzel yoksa emmi gitmez :)

Depo marka al onlar fazla pahalı değil kullanışlıda:eyv
Gökhan mesaj kutumda boş gelmeme şansı yok mesajlarının diğer üyelerden geliyor:)
Cumartesi boşum hallederiz o işi...:eyv

gökhan gitmişken bide egzoz yaptırt halil emmininkinden harika yakısıyor :eyv

o arka sisi muayene zamanı yakman gerekecek ama yoksa ağır kusurdan çakarsın aydınlatma sisteminde eksik ağır kusurdur sen beni dinle ayrı düğme yaptır arka sislerinide yak ben arka sisleri frene bağladım ama muayeneye giderken normale döndürüyorum :eyv

avrupa yakasında olsaydın elektrikçiye yönlendirirdim seni ama sen halil abinin elektrikçiye git onunda işleri gayet güzel yoksa emmi gitmez :)

bir sene önce şirket arabasını muayneye götürdüm tamam geçti dediler kağıdı aldım arka sisfarı işlevini görmüyorum hafif kusur diye geçmişti 1 senede değiştiyse bilemem

bir sene önce şirket arabasını muayneye götürdüm tamam geçti dediler kağıdı aldım arka sisfarı işlevini görmüyorum hafif kusur diye geçmişti 1 senede değiştiyse bilemem

o zaman sen bilirsin bu TÜVTÜRKÜ anlamak zor herkes kafasına göre karar veriyor bir şey diyemiycem o konuda ağır yada hafif kusur olmasına ;)

benim arka sisler çift duylu yani hem arka park hem sis arka parkları iptal edip sislere çakarlı ampül taksak acaba muayeneden gecermi parkları iptal ettik diye ?

benim arka sisler çift duylu yani hem arka park hem sis arka parkları iptal edip sislere çakarlı ampül taksak acaba muayeneden gecermi parkları iptal ettik diye ?

muayneden çakarın geçiceğini hiç sanmıyorum :D

adamın hevesini kaçırdınız yav :D ha 200 ha 250 daha önce kac bin kere şahit olduk 15 20 daha fazla vermemek için dandik mal takıp sıkıntı cıkan arkadaslarımızı abilerimizi gördük ugrasıp durdular sonra bunlardan biride benim tesisat işinde biliyo herkes nasıl pişman oldugumu. bundan sonra mehmet abiye dicem zaten abi rfcden gelenlere monza tak dicem 1 ay sonra gene gitsinler abi bunlar patladı diye :)

Geri