Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sis farına 600 lira verme git parçacıdan yan sanayi yani DEPO marka olur büyük ihtimal birde orjinal fiyatı al git sağlam elektriçiye bağlat direksiyon altında bir yere çıtçıt düğmeyle bağlarlar istersen sis farlı kol alırsın ona bağlatırsın daha ucuza mal edersin ben çıtçıt düğmeyle kullanıyorum direksiyon altında mis gibi :eyv

katılıyorum abi sana yada arka sise baglatır abi :eyv

1 ay sonra sor bakayım arkadasına kardesim xenonlar duruyormu patlamışmı :D dijitalse dayanır degilse dayanmıcak anıl dedi diceksin :eyv

hangi emrenin abi ne marka xenon varki ?

dijital + garantili kardeşim;) ama 250 tl ye gerçekten pahallı bunu kabul et :)

bence sis farına 600 lira verme git parçacıdan yan sanayi yani DEPO marka olur büyük ihtimal birde orjinal fiyatı al git sağlam elektriçiye bağlat direksiyon altında bir yere çıtçıt düğmeyle bağlarlar istersen sis farlı kol alırsın ona bağlatırsın daha ucuza mal edersin ben çıtçıt düğmeyle kullanıyorum direksiyon altında mis gibi :eyv

direksiyonun altında sağda bir düğme var boş ta sanırım oradan bahsediyorsunuz siz ne zaman nerde kaça aldınız bağlattınız :)

direksiyonun altında sağda bir düğme var boş ta sanırım oradan bahsediyorsunuz siz ne zaman nerde kaça aldınız bağlattınız :)

benim arabam clio II benden önceki sahibi yaptırmıs ben yaptırmadım benim sislerin yan sanayisi 50 lira clio III bilmiyorum dedigin gibi bos dugme varsa onada bağlanır önemli olan iyi bir elektrikçi bulman bence arka sislere bağlatma muayene zamanı sıkıntı olur ayrı düğme olsun aksarayda çok rahat parçayı bulursun istanbulda nerde oturuyorsun

- 250 Lira Space Xenon İçin Gerçekten Pahalı.
Bende Dijital Olmayan Xenon Var En Güzeli Takılalı 1 Sene Oldu Her Gün Sabah Akşam Yanık Geziyorum Çok Şükür Daha Tık Demedi 70 Liraya Almıştım D&C Marka.
Adam Gibi Sağlam Marka Olmadıktan Sonra ( MTEC-Philipish Gibi ) 150 Liradan Fazla Vermem Ki Hepsi Garantili.
+ Olarak Ürünü Aldığın Dükkanın İşçilik Ücreti Almaması Lazım.

benim arabam clio II benden önceki sahibi yaptırmıs ben yaptırmadım benim sislerin yan sanayisi 50 lira clio III bilmiyorum dedigin gibi bos dugme varsa onada bağlanır önemli olan iyi bir elektrikçi bulman bence arka sislere bağlatma muayene zamanı sıkıntı olur ayrı düğme olsun aksarayda çok rahat parçayı bulursun istanbulda nerde oturuyorsun

Bende Sonradan Sis Taktırdım Ama Elektrikçim 10 Numara Devreyi Ayırdı Ön Ve Arka Sisler Bağımsız Kullanıyorum :)

anladım abi 4300 taktırıcan yani :) kararlısın buna :D

dijital + garantili kardeşim;) ama 250 tl ye gerçekten pahallı bunu kabul et :)

para önemli degil kardesim 200 olsun 250 olsun aracımda sıkıntısız çalıssında ampülleri kesmesinde aracıma zarar vermesinde nolursa olsun beni 1 ay 2 ay sonra ampülleri balastları kesip tampon sokmekle ampül balaast degiştirmekle bilmem ne yapmakla ugrastırmasında 200 250 önemli degil :) benim sislerde 100 kısalarda 180 uzunlarda 120 tl lik xenon var işte :D allaha sükür 1.5 senedir 3 nüde kullanıyorum sadece 1 ay once sistekinin balastı kesti onuda garantiden degiştirdim :D

aga dügmeli yaptır o zaman istedigin zaman yakıp sondurursun xenonda attırırsın :eyv

Gökhan sen sislerini al usa parklarında gelsin o zaman benim elektrikçide güzel bir sistem yaptırırız ona...:eyv

üsküdardayım ben arka sis düğmesini açınca arka sis far yanmyıyo iptal ettim yani arka sise bağlayabilirse sadece ön yanıcak :)

Geri