Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kıllandırma diye bişey yok space marka bir xenon ve montaja 250 lira çok para bence...

kredi kartıyla ödeme yapmış ama abi elden yapsa ödemeyi 200 210 tl ye takardı :eyv abi space diye gecme gercekten cok kaliteli bir marka özgür aga 2 senedir kullanıyormus kesmemiş hiç ampül :eyv sende mercekli far alınca mutlaka space tak :eyv

kredi kartıyla cekmiş + montaj dahil 250 tl bence cok degil 180 tl xenon montajıda 40 50 tl tutuyor normalde zaten tampon iniyor far sokuluyor vs. cok teferruatlı iş yav xenon takmak.
bence çok fazla tabi bu benim düşüncem.geçen bir arkadaş taktırdı 200 tlye far+sis farı+parklara byeaz ampul+işcilik ve kredi kartına çektirdi.xenonlarda en az space marka kalitesinde.

kredi kartıyla ödeme yapmış ama abi elden yapsa ödemeyi 200 210 tl ye takardı :eyv abi space diye gecme gercekten cok kaliteli bir marka özgür aga 2 senedir kullanıyormus kesmemiş hiç ampül :eyv sende mercekli far alınca mutlaka space tak :eyv
Ben mercekli taktırırsam space almam anıl benim orjinal dışına çıktığımı ne zaman gördüm Emre'nin xenonlardan alırım...

bence çok fazla tabi bu benim düşüncem.geçen bir arkadaş taktırdı 200 tlye far+sis farı+parklara byeaz ampul+işcilik ve kredi kartına çektirdi.xenonlarda en az space marka kalitesinde.

1 ay sonra sor bakayım arkadasına kardesim xenonlar duruyormu patlamışmı :D dijitalse dayanır degilse dayanmıcak anıl dedi diceksin :eyv

Ben mercekli taktırırsam space almam anıl benim orjinal dışına çıktığımı ne zaman gördüm Emre'nin xenonlardan alırım...

hangi emrenin abi ne marka xenon varki ?

bence sis farına 600 lira verme git parçacıdan yan sanayi yani DEPO marka olur büyük ihtimal birde orjinal fiyatı al git sağlam elektriçiye bağlat direksiyon altında bir yere çıtçıt düğmeyle bağlarlar istersen sis farlı kol alırsın ona bağlatırsın daha ucuza mal edersin ben çıtçıt düğmeyle kullanıyorum direksiyon altında mis gibi :eyv

Geri