chip tunıng bilgisi olan ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar...

Bu chip hakkında hic bir bilgim yok. Birkac soru soracaktim mümkünse.

Clio 4 0.9cc 90hp bir aracim var. Malum motor küçük olduğu için rampalarda falan zorluk cekiyoruz :) chip ile bu sorun cozulurmu?

Arti ve eksileri neler olur?

Garanti dısı kaliyormu?

Merhabalar...

Bu chip hakkında hic bir bilgim yok. Birkac soru soracaktim mümkünse.

Clio 4 0.9cc 90hp bir aracim var. Malum motor küçük olduğu için rampalarda falan zorluk cekiyoruz :) chip ile bu sorun cozulurmu?

Arti ve eksileri neler olur?

Garanti dısı kaliyormu?

Merhaba,
Chip tuning sonrasında beklenti önemli ancak yapılan işlem sonrasında sorunsuz olarak yaklaşık 20-24 hp ve 40-50 Nm arasında güç ve tork artışı sağlanıyor. garanti ile ilgili herhangi bir sorun olmaz sökülen takılan herhangi bir parça bulunmuyor. ivmelenme konusunda ciddi iyileşme yaşar araç. yüksek viteste düşük devirde daha rahat ilerler ve sürüş konforunu artırır.

Merhaba,
Chip tuning sonrasında beklenti önemli ancak yapılan işlem sonrasında sorunsuz olarak yaklaşık 20-24 hp ve 40-50 Nm arasında güç ve tork artışı sağlanıyor. garanti ile ilgili herhangi bir sorun olmaz sökülen takılan herhangi bir parça bulunmuyor. ivmelenme konusunda ciddi iyileşme yaşar araç. yüksek viteste düşük devirde daha rahat ilerler ve sürüş konforunu artırır.

Cevap için tesekkur ederim. Fiyati nedir acaba?

EDC şanzıman için de güncel bikgi varmı ? Otomatik viteslerde sıkıntılı sanırın chip ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Methanol kit ileri seviye modifiyeli araçlarda öneririm kesinlikle faydalı, ama siz chip tuning + methanol diye düşündüğünüzde var olan beyin sistemi ve uygulanabilir yazılım ile arıza lambalarının yanması yüksek olasılık, ama denenebilir tabiki fazla açmanızın sadece turboya zararı olur. sprint booster + chip tuning laguna3 1.5dci kullanıcılarının basit düzeyde bir modifiye işlemi için daha memnun kalacağı set bence.

Teşekkürler cevabınız için. Stage 1 için methanol kit gereksiz bir uygulama olur demek. Lagunam şu an 160 bin kmde ve hergün kullanmıyorum. Bu kmden sonra yazılım yapılsa ileride bir risk teşkil eder mi sizce ?

Cevap için tesekkur ederim. Fiyati nedir acaba?

Rica ederim. 300 euro normal fiyatı. 250€ RFC üyeleri için.

EDC şanzıman için de güncel bikgi varmı ? Otomatik viteslerde sıkıntılı sanırın chip ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düzgün yapılan bir yazılımla EDC üzerinde herhangi bir sorun yaşanmıyor. 18 aydır 2012 fluence 1.5dci EDC sahibiyim. yazılım yaptığımda 30500 kmdeydi şu anda 66400 kmde herhangi bir sorun yaşamadım.

Teşekkürler cevabınız için. Stage 1 için methanol kit gereksiz bir uygulama olur demek. Lagunam şu an 160 bin kmde ve hergün kullanmıyorum. Bu kmden sonra yazılım yapılsa ileride bir risk teşkil eder mi sizce ?

Evet, bakımları zamanında yapılan ve yakıt olarak kaliteli euro dizel kullanan bir araçta herhangi bir sorun yaşanmaz. Var olan problemi daha erken ortaya çıkarabilir daha yüksek yakıt ve turbo basıncı olacağı için.

Rica ederim. 300 euro normal fiyatı. 250€ RFC üyeleri için.

Düzgün yapılan bir yazılımla EDC üzerinde herhangi bir sorun yaşanmıyor. 18 aydır 2012 fluence 1.5dci EDC sahibiyim. yazılım yaptığımda 30500 kmdeydi şu anda 66400 kmde herhangi bir sorun yaşamadım.

Evet, bakımları zamanında yapılan ve yakıt olarak kaliteli euro dizel kullanan bir araçta herhangi bir sorun yaşanmaz. Var olan problemi daha erken ortaya çıkarabilir daha yüksek yakıt ve turbo basıncı olacağı için.

Captur Outdoor 1.5 dci EDC için uygunmudur ? Uygun ise değişim oranları ne olur ?

Saygılarımla,

Evet uygun, +24-28 hp +50-55 Nm güç ve tork artışı sağlanıyor.

Bizimkinden birşey olur mu meraktan soruyorum :)

1.6 16v. 107hp Benzin

Son düzenleme:
Geri