chip tunıng bilgisi olan ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tunaa

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merabalar. 2008 model laguna 3 üm var 1.6 benzinli ancak kalkışlarda vs istediğim verimi alamıyorum . chıp tunıng programına soksam nasıl sonuç alırım bilgisi varsa paylaşabilir mi ?

turbosuz araçlarda chiptunnig bi işe yaramıyo bildiğim kadarıyla

Yarıyor da az abi turbolu araçlarda +35 hp veriyorsa atmosferik ünitelerde +12 vb hp alabilirsiniz

+9 -12 hp arasında bir güç artışı alınabilir aracınızdan. Turbo araçlarda olduğu kadar verimli olmuyor evet.

can bey selamlar clıo 4 lere ne kadar malıyetı 90 lık motor kaça çıkıyor?

Can Bey Laguna 1.5 dci 110'luktan alacağımız değerler nelerdir ? Ve yazılımı desteklemek amacıyla methanol kit tavsiye eder misiniz ?

Teşekkürler

Can Bey Laguna 1.5 dci 110'luktan alacağımız değerler nelerdir ? Ve yazılımı desteklemek amacıyla methanol kit tavsiye eder misiniz ?

Teşekkürler

+28-32 hp ve +50-60 Nm arasında güç ve tork artışı sağlanıyor. Methanol kit yerine sprint booster tavsiye ederim yazılımla beraber.

Methanol kiti hangi durumlarda öneriyorsunuz peki ? Detonasyonu önlemesi açısından yazılım sonrası hem motor hem turbo ömrü açısından faydası olur diye düşünmüştüm. Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler :)

Methanol kiti hangi durumlarda öneriyorsunuz peki ? Detonasyonu önlemesi açısından yazılım sonrası hem motor hem turbo ömrü açısından faydası olur diye düşünmüştüm. Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler :)

Methanol kit ileri seviye modifiyeli araçlarda öneririm kesinlikle faydalı, ama siz chip tuning + methanol diye düşündüğünüzde var olan beyin sistemi ve uygulanabilir yazılım ile arıza lambalarının yanması yüksek olasılık, ama denenebilir tabiki fazla açmanızın sadece turboya zararı olur. sprint booster + chip tuning laguna3 1.5dci kullanıcılarının basit düzeyde bir modifiye işlemi için daha memnun kalacağı set bence.

Geri