Carplay USB Dongle

Bir arkadaşında dediğine göre cihaz apple car play olarak telefonu tanıyorsa usb değişimine gerek yok der benim ddt4all dan açan arkadaşın açtığı özelliklerin bir kısmı olmadı benimde acelem olduğundan sonra bakarız dedim değişikliklerden sonra reset işlemini unuttuğunu söylemişti bundan kaynaklı olabilir mi

Evet hocam orjinal

USB hub değişimi gerekebilir.Ama emin olmakta fayda var.Yani sizdeki usb parça no:280239665R değilse değiştirirseniz ve HW gen 2.1 ise carplay'i kullanabilmeniz lazım.

Bu parçayı nasıl sökebiliriz hocam sizin talismanlarda orta konsoldada meganlardaki yeri biliyorsunuz çektiğimizde gelirmi

Çektiğinizde normalde gelmesi lazım.Ama tırnaklar sağlam.Trime zarar verebilir.

Araçlarda bu tip şeyler için plastik parçalar var sökme işinde kullanılan sanırım o tip bir şey kullanmak gerekecek. Bakalım bir deneyeceğim. Birde bu özelliği açmak için ddt4all da sadece app ve carplayi açmak yeterlimi yoksa üst satırlarda bir üçüncü bölüm vardı hatırlayamadım adını o koduda aktif etmelimiyiz.

Aynen dediğiniz gibiydi sanırım.

gJydAf.jpeg

HQD6Xj.jpeg

Dün cihazla bağlanıp herşeyi kontrol ettim fakat sonuç değişmedi. Rlink te bunu görüyorum cihaz listesinde telefon var fakat apple car play aktif değil. İş usb porta doğru gidiyor

gJydAf.jpeg

HQD6Xj.jpeg

Dün cihazla baÄŸlanıp herÅŸeyi kontrol ettim fakat sonuç deÄŸiÅŸmedi. Rlink te bunu görüyorum cihaz listesinde telefon var fakat apple car play aktif deÄŸil. Ä°ÅŸ usb porta doÄŸru gidiyor

Evet.Sanırım öyle olacak.Denemek lazım.

Geri