Bu kazada hava yastıkları açılmamış.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi resimlerde tam belli değil ama ön tamponda hasar yok.. Biliyorsunuz ki airbag sensörleri ön tamponun içindeki demirde.. Çamurluktan darbe aldığı için açılmamış büyük ihtimalle.

​Geçmiş olsun.

Air bag sensörü aracin tam orta noktasindadir belli bir bas

çok büyük geçmiş olsunn :( arkadaşların dedikleri biraz mantıklı geldi çamurluktan almış hasarı. eğer ki kaskosu varsa kardeşimin bence arabayı yaptırmasın perte çıkartsın araçta büyük hasar var satarken sorun olabilir.

valla bir çok clio 4 kazası gördüm ve şunu kanaat getirdim clio 4 lerin dış kasası hiç sağlam değil sanki kartondan yapılmış gibi değmeyle hemen yamuluyor artık araba firmaları dış kasaya daha çok önem vermeye başladılar ama ben renonun arabalarında bunu göremiyorum kasalar sağlamlaştırılmalı geçen kaza gördüm clio 4 volkswagen jettanın önüne vuruyor jettada hiç bir şey yok ama clio 4ün önü ve tamponu tamamen gitmiş o kadar para veriyoruz hafif vurmayla araç perte çıkıyor reno firması bunu görsün artık

Her iki üyemize de geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Bildiğim kadarı ile 25 km den yüksek hızlarda oluşan sert bir zemine çarpma sırasında airbag açılması gerekiyor resimde gördüğüm kadarıyla dirsek ve onun alt kısmı açılması gerektiği yönde diye düşündürüyor.

Geçmiş olsun,airbag konusu tartışılır

Çok geçmiş olsun.Allah korusun aman dikkat..

Geçmiş olsun. Allah korumuş. Hava yastıkları dediğimiz olay sanırım şarta şurta bağlı.

Geri