Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bıktım artık bu arabayı yaptırmaktan hergün bir yeri bozuluyor 3bine yakın masrafım oldu ve hala adam olmuş deildi bnde zararın neresinden dönersem orası kar diye sattım.12,5tl sattım
bıktım artık bu arabayı yaptırmaktan hergün bir yeri bozuluyor 3bine yakın masrafım oldu ve hala adam olmuş deildi bnde zararın neresinden dönersem orası kar diye sattım.12,5tl sattım
Tamponu yaptıramadım tek canımı o sıkıyor güzel bir yer bulsamda yaptırsam bir yer kaportacı var ordada adamın 19 u var baktım dedim bırakmayayım ne olur ne olmaz güvenemedim bir gün kalacak dedi usta sonra uğrarım dedim arabası başka model olsaydı bırakırdım
Malesef canımı sıkan yer orası kaldı
İz olan yerde ben iran yapıştırıcısı ile yapıştırdım oda rengi biraz farklı sırıtdı ama iyi yapıştırdı onu boyasammı tamponu nasıl yapsam nerde yapsalar 10 dk lık işi var adamlar 1 gün kalsın diyor
Tamponu yaptıramadım tek canımı o sıkıyor güzel bir yer bulsamda yaptırsam bir yer kaportacı var ordada adamın 19 u var baktım dedim bırakmayayım ne olur ne olmaz güvenemedim bir gün kalacak dedi usta sonra uğrarım dedim arabası başka model olsaydı bırakırdım
Malesef canımı sıkan yer orası kaldı İz olan yerde ben iran yapıştırıcısı ile yapıştırdım oda rengi biraz farklı sırıtdı ama iyi yapıştırdı onu boyasammı tamponu nasıl yapsam nerde yapsalar 10 dk lık işi var adamlar 1 gün kalsın diyor